szerda, március 22, 2023
Home Apple hírek Az MWC-n debütálhat a Xiaomi Pad 6 – Android Portál

Az MWC-n debütálhat a Xiaomi Pad 6 – Android Portál

Az elmúlt két évben az összes nagyobb androidos gyártótól láthattunk valamilyen tabletet, és ezeknek leginkább a felhasználók örülhettek, mivel élénk versenyt generáltak a piacon. A hírek szerint a Xiaomi következő nagy dobása  a Pad 6 lehet, amely a hamarosan kezdődő MWC-n mutatkozhat be. Erről már tavaly május óta hallani, de 2022-ben csak a Redmi Pad és két Pad 5 Pro 12.4 futott be végül.

A Xiaomi Pad 6-nak két változata lesz – a vanília és a Pro verzió, utóbbit pedig a Snapdragon 8+ Gen 1 chip szolgálhatja majd ki.

Az előző generációhoz képest a változhat a  Xiaomi Pad 6 mérete is. A Xiaomi Pad 5 Pro-hoz hasonló, 12,4 hüvelykes, nagy OLED képernyőt kaphat, 2,5K felbontású és 120 Hz-es frissítési gyakorisággal.

Érdemes megemlíteni, hogy a méretfrissítés miatt több hely lesz a Snapdragon 8+ számára a hő elvezetésére is, azaz jobb teljesítményre is számíthatunk.

Reméljük, hogy a Xiaomi az MWC-n bemutatja a tablet, hiszen ha piacra kerül a második negyedévben a Pad 6 széria, akkor színesedik a kínálat, és már nem csak Apple és Samsung csúcstabletben lehet majd gondolkozni.

Kommentelni 2022.07.25-től csak FB oldalainkon van lehetőség!

Kapcsolódó bejegyzések

Source

Most Popular

Az Apple sokat kritizált lépését veheti át a Samsung

Korábban sok kritika érte a cupertinói vállalatot, amiért kivette a töltőt a dobozból, ám úgy tűnik, hamarosan a Samsung is hasonló útra léphet. ...

KárpátHír • Hírek Kárpátaljáról, Ukrajnából Önnek!

A Kremlben elrendelték, hogy senki sem használhatja az Apple mobiljait az épületben. A Reuters információi szerint az oroszok a nyugati kémektől tartanak. Source

Különleges hadművelet indul az iPhone ellen

Az orosz kormányzat nem szeretne egyetlen Apple okostelefont sem látni a minisztériumi tisztségviselők kezében. A Kommerszant tegnapi beszámolója szerint orosz kormányzati körökben kötelezően el...

Recent Comments