csütörtök, június 20, 2024
Home Apple hírek Címkézőgép és címkenyomtatók az Epson-tól Apple App támogatással

Címkézőgép és címkenyomtatók az Epson-tól Apple App támogatással

Az Epson kézi cimkézőgépek megbízható, hatékony és könnyen használható cimkenyomtatók, amelyek széles körű felhasználásra alkalmasak. Az Epson LW Z710 típusa különösen népszerű, mivel az Apple IOS applikáció segítségével vezérelhető, így könnyen és gyorsan lehet címkéket készíteni és nyomtatni bárhol és bármikor.

Specifikációk:

Az Epson LW Z710 kézi címkézőgép egy könnyen hordozható és könnyen használható eszköz, amely számos előnyt kínál a felhasználóknak. A cimkéző gép számos nyomtatási lehetőséget kínál, beleértve az alábbiakat:

  • 4, 6, 9, 12 és 18 mm szélességű címkék nyomtatása
  • Maximum 180 dpi felbontás
  • Nyomtatási sebesség 6 mm/s és 12 mm/s között állítható
  • Automatikus vágórendszer

Az Epson kézi cimkézőgép előnyei:

Könnyen hordozható: Az Epson kézi cimkéző gépek könnyűek és hordozhatóak, így bármikor és bárhol lehet használni őket. Ez különösen előnyös azoknak, akik sokat utaznak vagy távoli helyeken dolgoznak.

Egyszerű használat: Az Epson cimkéző gépek intuitív és könnyen használhatóak, így a felhasználók gyorsan megtanulják, hogyan kell használni őket. A felhasználóbarát tervezésnek köszönhetően kevés időt kell fordítani a beállításokra és a címkék készítésére.

Alacsony költségű megoldás: Az Epson kézi cimkézőgépek alacsony költségű alternatívát jelentenek a nagyobb és drágább cimkézőgépekkel szemben. Az Epson LW Z710 típusa különösen gazdaságos, mivel nem igényel semmilyen további eszközt vagy tartozékot, hogy használható legyen.

Epson IOS App Apple

APPLE IOS APPLIKÁCIÓ

Az Epson LW Z710 típusa az Apple IOS applikáció segítségével vezérelhető, így könnyen nyomtathatók címkék a telefonról vagy a tabletről. Ez nagyon kényelmes lehet, ha gyorsan szeretne nyomtatni valamit, és nincs a közelben számítógép

Az EPSON LW-K400 kézi címkéző egy kiváló minőségű cimkenyomtató, amely kényelmes és egyszerű megoldást kínál azoknak, akik címkéket szeretnének nyomtatni. A címkézőgép számos előnyös jellemzővel rendelkezik, amelyek könnyebbé teszik a címkék készítését és nyomtatását, így a felhasználók könnyen használhatják bármilyen célra.

Az EPSON LW-K400 kézi címkéző számos fontos jellemzővel rendelkezik, amelyek segítenek az egyszerű és hatékony címkézésben. A legfontosabb specifikációk között szerepelnek:

  • Könnyű használat: Az EPSON LW-K400 kézi címkéző egy intuitív és könnyen használható készülék, amely kiváló minőségű címkéket készít.
  • Hosszabb szalagok: A szalagok elérhetőek kilenc méteres hosszban is, így lehetővé teszik a pénzmegtakarítást.
  • Hordozhatóság: A cimkézőgép kompakt méretű és könnyen hordozható, így bárhova magunkkal vihetjük.

Kézi címkézőgép Epson LW-K400

Széleskörű felhasználás:

Az EPSON LW-K400 kézi címkéző nagyon sokféle célra használható, mint például az élelmiszeriparban, az egészségügyben, a kiskereskedelemben, az irodában és az iparban.

  • Az EPSON LW-K400 kézi címkéző főbb jellemzői közé tartozik az intelligens szalagvezetés, amely lehetővé teszi a szalagok tökéletes illeszkedését a címkemérethez.
  • Könnyen olvasható szimbólumok: A cimkézőgép lehetővé teszi a szimbólumok használatát, amelyek egyszerűsítik a címkék olvashatóságát.
  • 780 különböző szimbólum: Az eszköz nagyobb választékot kínál a szimbólumokból, mint a versenytársak termékei.

Felhasználási területek:


Az EPSON LW-K400 kézi címkéző nagyon sokféle területen használható, ahol címkézésre van szükség. Az élelmiszeriparban például a címkézőgép segít a termékek és az alapanyagok azonosításában és nyomon követésében. Az egészségügyi szektorban a cimkézőgép hasznos lehet a gyógyszerek és orvosi eszközök címkézéséhez. A kiskereskedelmi üzletekben pedig segíthet a termékek árazásában és az adatok, információk címkézésében.

Cikk by: Timewriter

Most Popular

Ezekkel az újdonságokkal tarolhat az iPhone 16 Pro

Egy neves elemző szerint a nagyobb kijelző és a periszkópkamera lesz a két nagy újdonság. Míg az iPhone 15 modellekhez új...

Apple Watch-a mentette meg egy nő életét

Az okosórákon elérhető esésészlelés funkciónak köszönheti egy nő az életét. A kezén lévő Apple Watch ugyanis még időben riasztotta a segélyhívót.   Számos módon...

ITB Today 05/19: Itt az adat, hol az adat?

Itt az adat, hol az adat? Mind több vállalat hallja és tudja, hogy kezdenie kellene valamit a nála felgyűlt vagy a külső forrásokból egyre könnyebben...

ChatGPT alkalmazást indít iOS-re az OpenAI

Az OpenAI egy olyan iOS-alkalmazást jelentett be, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy útközben is hozzáférjenek a vállalat népszerű AI chatbotjához. Ígéretük szerint...

Recent Comments