szerda, november 29, 2023
HomeApple hírekNem mostanában kapunk újabb iPhone SE-t

Nem mostanában kapunk újabb iPhone SE-t

Az „olcsó” iPhone új generációjára a jelek szerint még sokat kell várnunk.

2016-ban jelent meg az első iPhone SE, értelemszerűen azoknak a vásárlóknak kedvezett, akik nem akartak váltani a nagyobb méretű iPhone-okra, de szükségesnek érezték a hardveres fejlesztést. Azóta az SE modellek lényege átalakult, ezek lettek az „olcsó” modellek a generációk között, a jelek szerint azonban a következő frissítésre még jó ideig várnunk kell.

Miközben az Apple a hírek szerint az AR/VR-szemüvegükkel van elfoglalva, a jelek szerint a negyedik generációs iPhone SE rajtját későbbre tolták. A korábbi hírek szerint jövőre, 2024-ben kellett volna megjelennie a már FaceID-vel szerelt modellnek, most azonban úgy tűnik, hogy a megjelenési ablak egy távolabbi időpontra került át.

Ezt a MacRumors írta meg először Jeff Pu Apple elemzőre hivatkozva, aki szerint 2025-ben várható, hogy újabb iPhone SE fog megjelenni, amiben már az Apple saját tervezésű 5G-s modellje dolgozik, amit a TSMC gyárt majd.

Amint többet is megtudunk az Apple terveiről, természetesen azonnal megosztjuk itt. Addig írd meg kommentben, neked mennyire fontos az SE-széria jövője, vennél-e ilyen telefont.

Komolyabban érdekel az IT? Informatikai, infokommunikációs döntéshozóknak szóló híreinket és elemzéseinket itt találod.

Source

Most Popular

Recent Comments