szerda, december 6, 2023
HomeIphoneEgy bennfentes szerint az Iphone beáll a sorba és átáll az USB...

Egy bennfentes szerint az Iphone beáll a sorba és átáll az USB töltőkre – Forbes.hu

Bekövetkezhet az, amire annyian vártak és amiről azt hittük, álom marad. Lecserélheti sokak által utált Lightning-csatlakozóit az Iphone és átáll az USB-C-re. Legalábbis Ming-Csi Kuo (TFI Securities), az Apple egyik legelismertebb megfigyelője, elemzője szerint.

A Forbes.com szemlézte az elemzői várakozást, a váltás a 2023 második felében érkező Iphone 15-nél várható. Kuo szerint ez a telefon már USB-C csatlakozót kap, melyet az összes Android-telefon, az iPad Pro, iPad Air, iPad mini és Mac laptopokon is használnak.

Az Apple korábban ragaszkodott ahhoz, hogy nem tartja jó ötletnek a váltást. Amikor az Európai Unió egyértelművé tette, hogy az elektronikai hulladék csökkentése érdekében egységesíteni kell a csatlakozókat és minden eszközön USB-C-t kell használni, az Apple azzal érvelt, hogy ez gátolja az innovációt.

2021-ben Kuo még azt jósolta, hogy a vállalat jövedelmező Made for iPhone (MGi) programja működése érdekében megtartja a Lightning portokat és szívesebben tenné telefonjait vezeték nélküli töltésre és adatátvitelre alkalmassá, mint hogy az USB-C-re álljon át.

Tegyük hozzá, ha minden háztartásból el kellene dobni a már meglévő Lighntning kábeleket és töltőket, azzal csak több hulladékot termelnének.

Most Popular

Recent Comments