Home Iphone Egy törésteszt szerint strapabíróbb az iPhone 13 Pro, mint a Nokia 3310

Egy törésteszt szerint strapabíróbb az iPhone 13 Pro, mint a Nokia 3310

Le kell cserélni az eddigi mémeket, már ha hihetünk a videónak.

Aligha létezik ikonikusabb mobiltelefon a Nokia ezredfordulón megjelent üdvöskéjénél, az elpusztíthatatlanság mítoszával ékeskedő 3310-esnél. A néhány éve új változatban visszahozott modell strapabírása mémek hadát szülte, egy új videó azonban lerombolná ezt a legendát.

A TechRax YouTube-csatorna, vagyis az ukrán Taras Maksimov egy az egy ellen tesztelte a matuzsálemi korú készüléket az Apple szeptemberben bemutatott iPhone 13 Prójával, és első ránézésre meglepő eredményre jutott.

A filmben mindkét telefont egy többemeletes, acél korláttal átszőtt lépcsőházban ejti le, s míg a Nokia 3310 már az első dobás után széthullik, a korlátnak csapódó iPhone 13 Prón csak több leejtés után sérül meg komolyabban a kijelzőt borító üveg, míg maga a készülék még az utolsó képkockákon is jól működik.

A Nokia darabjait szemrevételező videós meg is jegyzi, hogy a népszerű mítosz valójában téves, hiszen a 3310-es borítása teljesen szétesett.

A probléma csak az, hogy Maksimov meg sem próbálja összerakni a Nokiát, márpedig ennek a típusnak pont ez volt az egyik ismérve, hogy ha le is pattant a burkolata, a visszahelyezése után már nyomhattuk is tovább a Snake II-t.

Így aztán nem árt jelentős adag kétkedéssel kezelni az iPhone 13 Pro győzelmét hirdető szenzációhajhász megállapítást. Azt viszont meg kell hagyni, hogy a korábbi évek üvegszendvics-dizájnú iPhone-jaihoz képest a 13 Pro tényleg remekül bírja a gyűrődést, hiszen nem kis eséseket élt túl.

TechRax megállapítása egybecseng JerryRigEverything korábbi videójával, ahol az Apple prémium mobilja egy kalapács ellen állt hősiesen helyt.

Komolyabban érdekel az IT? Informatikai, infokommunikációs döntéshozóknak szóló híreinket és elemzéseinket itt találod.

Most Popular

Komoly fejlődés következik az Apple-nél, az M1 Pro és az M1 Max csak a kezdet volt

Még fényesebb a jövője az amúgy is tündöklő CPU-knak. Merész húzás volt az Apple-től, mikor 2020 novemberében bejelentették, szakítanak az Intellel és sok év...

27,5 millió forintért kelt el az USB-C-s iPhone X

Hirdetés 86 ezer dollárt, azaz nagyjából 27,5 millió forintot fizet ki valaki egy olyan 64 GB-os, fekete, használt Apple iPhone...

Az Apple azt tervezi, csak a szemüvegén keresztül lehetne látni az iPhone kijelzőjét

Az Apple egy újonnan felfedezett szabadalmi terve szerint a cég csodaszemüvege egy speciális biztonsági funkciót is kapna. Ha valaki nyilvános helyen használja az...

Egy lakás árát fizették ki az első USB-C-s iPhone-ért

Jövedelmezőnek bizonyult a barkácsolás. Gazdára talált a világ első USB-C-s iPhone-ja, amit nem a saját fejlesztésű Lightning-csatlakozóját erőltető Apple-nek, hanem egy svájci mesterszakos egyetemistának,...

Recent Comments