csütörtök, július 18, 2024
Home Iphone Egy törésteszt szerint strapabíróbb az iPhone 13 Pro, mint a Nokia 3310

Egy törésteszt szerint strapabíróbb az iPhone 13 Pro, mint a Nokia 3310

Le kell cserélni az eddigi mémeket, már ha hihetünk a videónak.

Aligha létezik ikonikusabb mobiltelefon a Nokia ezredfordulón megjelent üdvöskéjénél, az elpusztíthatatlanság mítoszával ékeskedő 3310-esnél. A néhány éve új változatban visszahozott modell strapabírása mémek hadát szülte, egy új videó azonban lerombolná ezt a legendát.

A TechRax YouTube-csatorna, vagyis az ukrán Taras Maksimov egy az egy ellen tesztelte a matuzsálemi korú készüléket az Apple szeptemberben bemutatott iPhone 13 Prójával, és első ránézésre meglepő eredményre jutott.

A filmben mindkét telefont egy többemeletes, acél korláttal átszőtt lépcsőházban ejti le, s míg a Nokia 3310 már az első dobás után széthullik, a korlátnak csapódó iPhone 13 Prón csak több leejtés után sérül meg komolyabban a kijelzőt borító üveg, míg maga a készülék még az utolsó képkockákon is jól működik.

A Nokia darabjait szemrevételező videós meg is jegyzi, hogy a népszerű mítosz valójában téves, hiszen a 3310-es borítása teljesen szétesett.

A probléma csak az, hogy Maksimov meg sem próbálja összerakni a Nokiát, márpedig ennek a típusnak pont ez volt az egyik ismérve, hogy ha le is pattant a burkolata, a visszahelyezése után már nyomhattuk is tovább a Snake II-t.

Így aztán nem árt jelentős adag kétkedéssel kezelni az iPhone 13 Pro győzelmét hirdető szenzációhajhász megállapítást. Azt viszont meg kell hagyni, hogy a korábbi évek üvegszendvics-dizájnú iPhone-jaihoz képest a 13 Pro tényleg remekül bírja a gyűrődést, hiszen nem kis eséseket élt túl.

TechRax megállapítása egybecseng JerryRigEverything korábbi videójával, ahol az Apple prémium mobilja egy kalapács ellen állt hősiesen helyt.

Komolyabban érdekel az IT? Informatikai, infokommunikációs döntéshozóknak szóló híreinket és elemzéseinket itt találod.

Most Popular

Ezekkel az újdonságokkal tarolhat az iPhone 16 Pro

Egy neves elemző szerint a nagyobb kijelző és a periszkópkamera lesz a két nagy újdonság. Míg az iPhone 15 modellekhez új...

Apple Watch-a mentette meg egy nő életét

Az okosórákon elérhető esésészlelés funkciónak köszönheti egy nő az életét. A kezén lévő Apple Watch ugyanis még időben riasztotta a segélyhívót.   Számos módon...

ITB Today 05/19: Itt az adat, hol az adat?

Itt az adat, hol az adat? Mind több vállalat hallja és tudja, hogy kezdenie kellene valamit a nála felgyűlt vagy a külső forrásokból egyre könnyebben...

ChatGPT alkalmazást indít iOS-re az OpenAI

Az OpenAI egy olyan iOS-alkalmazást jelentett be, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy útközben is hozzáférjenek a vállalat népszerű AI chatbotjához. Ígéretük szerint...

Recent Comments