szerda, december 6, 2023
HomeIphoneEzekre a telefonokra kerestek sokan karácsony előtt

Ezekre a telefonokra kerestek sokan karácsony előtt

A világ egyik legnagyobb telefonokkal foglalkozó weboldala, a GSMArena összeszedte, hogy mely készülékekre kerestek náluk a legtöbben az elmúlt héten. A lista meglehetősen érdekes, nézzük is meg!

A nemrég megjelent Xiaomi 13 modellek iránt volt a legnagyobb az érdeklődés az elmúlt időszakban, annak ellenére, hogy a telefonok egyelőre csak Kínában kaphatók. Az európai debütálás február környékén várható, amit bizonyára már sokan várnak.

A Galaxy S23 mobilok még be sem mutatkoztak, de sokan érdeklődnek a 2023-as csúcsmodellek iránt, az Ultra modell pedig különösen népszerű volt a keresésekben. A Samsung zászlóshajói is februárban jelenhetnek majd meg.

A Galaxy S22 Ultra annak ellenére is sokakat érdekel, hogy már jó ideje piacon van, illetve a Samsung aktuális felső-középkategóriás telefonja, a Galaxy A53 5G is igen népszerű. Ezt egy új Realme modell követi, de helyet kapott még az iPhone 14 Pro Max, a korábbi Reami Note 11, a vadonatúj, 200 MP-es kamerával szerelt Redmi Note 12+, illetve a belépőszintű Galaxy A13 is.

Íme az aktuális keresési toplista:

  1. Xiaomi 13 Pro
  2. Xiaomi 13
  3. Samsung Galaxy S23 Ultra
  4. Samsung Galaxy S22 Ultra
  5. Samsung Galaxy A53 5G
  6. Realme 10 Pro+
  7. iPhone 14 Pro Max
  8. Redmi Note 11
  9. Redmi Note 12 Pro+
  10. Samsung Galaxy A13

Fontos megjegyezni, hogy ez a lista nem feltétlenül tükrözi az eladási számokat, csak egy aktuális keresési népszerűséget mutat a GSMArena oldalán.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!

Most Popular

Recent Comments