szerda, március 22, 2023
Home Apple hírek Gondok vannak az iPhone 14 értékesítésével, ami az iPhone 15-re is kihathat

Gondok vannak az iPhone 14 értékesítésével, ami az iPhone 15-re is kihathat

Továbbra sem oldódtak meg az iPhone 14 kapcsán felmerülő értékesítési gondok, ezért az Apple már azon gondolkodik, hogy tudná ezt elkerülni az új készülékek esetében.

Az Apple állítólag különböző opciókat mérlegel annak kapcsán, hogy miként tudnák elkerülni azt a forgatókönyvet, mely szerint az iPhone 15 sorozat elindításakor is lesz egy olyan modell, amely a legkevésbé sem kelt fel a potenciális vásárlók érdeklődését.

Soron kívül Válságban a világ, de az arany ára 6 hónapos csúcsra emelkedett

Ez jelenleg az iPhone 14 Plus, amely nagyobb képernyőméretet és akkumulátort kínál, miközben olcsóbb, mint a Pro Max, ám ennek ellenére is jóval a piaci várakozások és előrejelzések alatt teljesít.

Az iPhone 14 Plus a legnagyobb méretű alapmodellnek is tekinthető, amely az elmúlt generációk minijét hivatott volna leváltani. Ugyanazokat a funkciókat kínálja, mint az iPhone 14, de ugyanolyan képernyőméretben, mint amivel a Pro Max rendelkezik, ám a felhasználókat mindez nem győzte meg, ugyanis vagy a normál 14, vagy pedig a Pro Max változat mellett teszik le voksaikat.

Milyen változások jöhetnek?

A hírek szerint az Apple két változtatáson gondolkodik komolyabban. Az első ezek közül, hogy növelnék a Pro és nem Pro modellek közötti különbséget, így a felhasználók egyértelműen állást tudnának foglalni a vásárlás előtt.

A másik opció az árszabályozás módosítása lenne, ami a gyakorlatban azt jelentené, hogy akárcsak teljesítményben, úgy árban is érezhetőbb mértében elkülönülnének az egyes modellek, ami elsősorban talán az iPhone 15 Pro Max-ot vásárolni készülők számára lehet rossz hír.

Source

Most Popular

Az Apple sokat kritizált lépését veheti át a Samsung

Korábban sok kritika érte a cupertinói vállalatot, amiért kivette a töltőt a dobozból, ám úgy tűnik, hamarosan a Samsung is hasonló útra léphet. ...

KárpátHír • Hírek Kárpátaljáról, Ukrajnából Önnek!

A Kremlben elrendelték, hogy senki sem használhatja az Apple mobiljait az épületben. A Reuters információi szerint az oroszok a nyugati kémektől tartanak. Source

Különleges hadművelet indul az iPhone ellen

Az orosz kormányzat nem szeretne egyetlen Apple okostelefont sem látni a minisztériumi tisztségviselők kezében. A Kommerszant tegnapi beszámolója szerint orosz kormányzati körökben kötelezően el...

Recent Comments