szerda, december 6, 2023
HomeApple hírekIlyen Mac gépekkel készülhet 2022-re az Apple

Ilyen Mac gépekkel készülhet 2022-re az Apple

Mark Gurman és a Bloomberg jóvoltából körvonalazódik a 2022-es, új Mac gépek listája.

Mark Gurman és a Bloomberg újabb információkat tettek közzé arra vonatkozóan, hogy az Apple milyen Mac gépekkel készül 2022-ben. A jelentés szerint a tavalyi M1 Pro és Max chipek mellett az erősebb M1 Max chipre és az új M2 processzorra is építenek.

MacBook Pro 2021Forrás: WSJ

Gurman szerint számíthatunk majd M1 Pro és M2 processzoros Mac minire, de jön majd a 13 hüvelykes MacBook Pro és az új MacBook Air M2 chippel. Szintén erre a lapkára alapoz majd a 24 hüvelykes iMac, míg a nagyobb iMac Pro M1 Pro és M1 Max processzorokra. Kisebb Mac Pro gépre is lehet készülni, M1 Max processzorral.

Ez azt jelenti, hogy az Apple ebben az évben teljes egészében áttér majd a saját processzoraira. Az iMac Pro és a Mac Pro ugyanis az utolsók, amelyek még Intel hardverre alapoznak. Előbbi új kiadása májusban vagy júniusban jöhet, 27 hüvelykes, 120 Hz-es mini-LED-kijelzővel, de nem olyan izgalmas színekben, mint a legutóbbi iMac. Az első 2022-es Mac pedig március 8-án debütálhat, az új MacBook Air vagy a 13 hüvelykes MacBook Pro formájában.

Most Popular

Recent Comments