vasárnap, július 14, 2024
Home Apple hírek Jason Momoa törzsfőnök lesz az Apple TV+ új sorozatában, ráadásul részben ő...

Jason Momoa törzsfőnök lesz az Apple TV+ új sorozatában, ráadásul részben ő írja a forgatókönyvet

A Trónok harcával és az Aquamannel befutott Jason Momoa a See mellett az Apple TV+ egy másik sorozatában, a Chief of Warban is szerepet vállalt.

Két évad már lefutott az Apple TV+ kínálatában szereplő posztapokaliptikus drámasorozatból, és a See nézői még legalább egy harmadik kör erejéig visszaülhetnek majd a képernyő elé. De nemcsak a vak Baba Voss szerepében láthatják majd a főszereplőt alakító Jason Momoát, hanem a streaming platform egy újabb exkluzív sorozatában is, amely a Chief of War (szabad fordításban Hadfőnök) címet viseli.

Ez már történelmi drámasorozat lesz, amely 1795-ben játszódik, abban az időszakban, amikor Hawaii négy királysága háborúban állt egymással. A történet pedig a Maui hadseregében szolgált, ám már visszavonult híres harcos, Ka’iana karaktere köré épül fel. A hawaii származású Jason Momoa által életre keltett Ka’iana csupán csendes és nyugodt életre vágyik egyszerű halászként, ám egy jóslat, amely szerint ő hozza el a békét a szigetek számára, visszarángatja a háborúba.

Valószínűleg már ennyi is elég lenne ahhoz, hogy Momoa rajongói megújítsák Apple TV+-előfizetésüket, de a projekt még érdekesebbé válik azáltal, hogy a színész forgatókönyvíróként is kipróbálja magát. No nem teljesen egyedül, mert Thomas Paa Sibbet és Doug Jung társaságában gyakorolhatja a kardforgatás után a tollforgatást, és hozzájuk majd polinéz írók fognak csatlakozni.

A hírről elsőként beszámoló The Ankler forrásai szerint a Hawaii gazdag történelméből merítő sorozatban olyan, a valóságban is létezett személyeknek jut fontos szerep, mint Kamehameha király, Kaheliki király, Kupule herceg és John Young. A produkció előkészületeivel várhatóan már a nyáron végeznek, hogy aztán felpöröghessenek a munkálatok.

A GameStar YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Egyébiránt nem a Chief of War Jason Momoa első történelmi drámasorozata. A három évadot megélt Frontier című kanadai szériában egy Declan Harp nevű prémvadászt alakított, akinek meggyűlt a baja a szőrmekereskedelmet kisajátító Hudson-öböl Társasággal.

Jöhet még több film, sorozat, könyv, képregény? Katt ide!

Most Popular

Ezekkel az újdonságokkal tarolhat az iPhone 16 Pro

Egy neves elemző szerint a nagyobb kijelző és a periszkópkamera lesz a két nagy újdonság. Míg az iPhone 15 modellekhez új...

Apple Watch-a mentette meg egy nő életét

Az okosórákon elérhető esésészlelés funkciónak köszönheti egy nő az életét. A kezén lévő Apple Watch ugyanis még időben riasztotta a segélyhívót.   Számos módon...

ITB Today 05/19: Itt az adat, hol az adat?

Itt az adat, hol az adat? Mind több vállalat hallja és tudja, hogy kezdenie kellene valamit a nála felgyűlt vagy a külső forrásokból egyre könnyebben...

ChatGPT alkalmazást indít iOS-re az OpenAI

Az OpenAI egy olyan iOS-alkalmazást jelentett be, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy útközben is hozzáférjenek a vállalat népszerű AI chatbotjához. Ígéretük szerint...

Recent Comments