vasárnap, december 10, 2023
HomeApple hírekJúniusban rendezik az Apple nagyszabású WWDC konferenciáját - Liner.hu

Júniusban rendezik az Apple nagyszabású WWDC konferenciáját – Liner.hu

Június 6. és 10. között kerül megrendezésre a cupertinói óriáscég idei fejlesztői konferenciája.

A hagyományosan minden év júniusában megtartott Worldwide Developer Conference 2022-es iterációja minden bizonnyal ismét az új készülékekről fog szólni, bár azt egyelőre csak találgatások szintjén pletykálják, mely laptopokról, esetlegesen tabletekről hullhat le a lepel.

Az Apple közleménye szerint annyi már biztos, hogy az eseményt online keretek között rendezik meg, ezenfelül kiderült, minden fejlesztő számára ingyenes lesz a részvétel.

Várhatóan az iOS, iPadOs, macOS, watchOS és tvOS legújabb verzióiról hallhatunk majd első körben, a szoftveres bemutatókat pedig a hardveres részleg újdonságai követhetik.

A jelentésből megtudhattuk, a cupertinóiak immáron 30 milliós lélekszámú fejlesztői közösséggel büszkélkedhetnek, ami megsüvegelendő teljesítmény a korábban többször is lesajnált vállalattól.

A rendezvény nyitónapján, június 6-án egyébként diákok is versenyezni fognak, mégpedig a Swift Challenge alkalmazásprojekt keretében, melynek határidejét április 25-ére lőttek be, a továbbjutók pedig élesben mérkőzhetnek meg egymással a cég kaliforniai székhelyén.

Jelentkezz, és légy Te is a Liner.hu csapatának tagja

Most Popular

Recent Comments