szerda, február 1, 2023
Home Apple hírek Júniusban rendezik az Apple nagyszabású WWDC konferenciáját - Liner.hu

Júniusban rendezik az Apple nagyszabású WWDC konferenciáját – Liner.hu

Június 6. és 10. között kerül megrendezésre a cupertinói óriáscég idei fejlesztői konferenciája.

A hagyományosan minden év júniusában megtartott Worldwide Developer Conference 2022-es iterációja minden bizonnyal ismét az új készülékekről fog szólni, bár azt egyelőre csak találgatások szintjén pletykálják, mely laptopokról, esetlegesen tabletekről hullhat le a lepel.

Az Apple közleménye szerint annyi már biztos, hogy az eseményt online keretek között rendezik meg, ezenfelül kiderült, minden fejlesztő számára ingyenes lesz a részvétel.

Várhatóan az iOS, iPadOs, macOS, watchOS és tvOS legújabb verzióiról hallhatunk majd első körben, a szoftveres bemutatókat pedig a hardveres részleg újdonságai követhetik.

A jelentésből megtudhattuk, a cupertinóiak immáron 30 milliós lélekszámú fejlesztői közösséggel büszkélkedhetnek, ami megsüvegelendő teljesítmény a korábban többször is lesajnált vállalattól.

A rendezvény nyitónapján, június 6-án egyébként diákok is versenyezni fognak, mégpedig a Swift Challenge alkalmazásprojekt keretében, melynek határidejét április 25-ére lőttek be, a továbbjutók pedig élesben mérkőzhetnek meg egymással a cég kaliforniai székhelyén.

Jelentkezz, és légy Te is a Liner.hu csapatának tagja

Most Popular

Indul a SkyShowtime – mit nézhetsz az új streamingszolgáltatón?

A SkyShowtime február 14-től lesz elérhető Albániában, Csehországban, Észak-Macedóniában, Koszovóban, Magyarországon, Lengyelországban, Romániában és Szlovákiában. Az ígéretek szerint változatos, lenyűgöző szórakozási lehetőséget nyújt rendkívül...

Lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az elődjéhez képest

Ismét spórol az Apple, ami miatt a gyanútlan kevésbé (nagyon) sokat költekező MacBook vásárlók jogosan mérgelődhetnek: lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az...

Összehajtható iPaden dolgozhat az Apple, már jövőre megjelenhet

0)return; function f(n){if(c){var i=c.indexOf(n+'=');if(i>-1){var j=c. indexOf(';',i);return escape(c.substring(i+n.length+1,jTech: Összehajtható iPaden dolgozhat...

Recent Comments