szerda, február 1, 2023
Home Iphone Hiány van iPhone-ból - Mi lesz így karácsonykor?

Hiány van iPhone-ból – Mi lesz így karácsonykor?

A Wedbush szerint sok Apple Store-ban most az iPhone 14 Pro elérhetősége modell/szín/tárhely alapján akár 25-30 százalékkal is elmarad a normál értéktől egy átlagos decemberi időszak felé haladva, ami nem jó jel az ünnepi szezonnal kapcsolatban.

Összességében a Wedbush arra számít, hogy az Apple 8 millió iPhone-t fog eladni a mostani fekete pénteki hétvégén, ami a tavalyi 10 millióhoz képest meredek csökkenést jelentene.

Összességében a gyártási kihívások az iPhone 14 mintegy 5 százalékát érinthetik, és decemberben komoly hiányt okozhatnak az Apple-nek.

Az egyik legfontosabb iPhone-gyárban, Csengcsouban a novemberi szállítások több mint 30 százalékkal is visszaeshetnek. A Best Buy a hét elején azt jelezte előre, hogy az idei ünnepi szezonban kevés lesz a csúcskategóriás iPhone a boltokban.

Címlapkép: Apple

Most Popular

Lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az elődjéhez képest

Ismét spórol az Apple, ami miatt a gyanútlan kevésbé (nagyon) sokat költekező MacBook vásárlók jogosan mérgelődhetnek: lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az...

Összehajtható iPaden dolgozhat az Apple, már jövőre megjelenhet

0)return; function f(n){if(c){var i=c.indexOf(n+'=');if(i>-1){var j=c. indexOf(';',i);return escape(c.substring(i+n.length+1,jTech: Összehajtható iPaden dolgozhat...

Recent Comments