szerda, március 22, 2023
Home Macbook L.L. Junior bejelentette a visszavonulását

L.L. Junior bejelentette a visszavonulását

„Nem mondanám azt, hogy nem viselt meg ez a botrány, mert mindenkit megviselt körülöttünk, de azért ebben edzettebb vagyok, mint a társaim. Ugye, akit a kisfia halálakor elkezdenek támadni, amikor ott sincs a helyszínen, annál edzettebb férfi vagy annál sérültebb ember nem nagyon lehet” – mondta a Fókusz kameráinak a Fekete Vonat visszatérő koncertje után kialakult botrányról. Hozzátette: néhány hírportállal szemben jogi lépésekre is készül: „Kikérem magamnak! A családomat, a munkatársaimat és a saját reputációmat is meg kell védenem, mert semmi közünk semmilyen rágalomhoz. Az ügyet jogi útra tereljük a jó hírnév megsértése miatt”.

Kisiklatta a gázsivita a Fekete Vonatot: a pénz miatt vesztek össze a tagok – Íme, a részletek

Kisiklatta a gázsivita a Fekete Vonatot: a pénz miatt vesztek össze a tagok – Íme, a részletek

A visszatérő koncerttel kapcsolatban azt is elmondta, hogy bár utólag promóterként lett kihozva, valójában ő is ugyanolyan szereplője volt az eseményeknek, mint a bandatársai.

„Kikérem magamnak, hogy engem összemosnak bármilyen produkció szervezésével, bármilyen pénzügyi kompetenciával, hiszen nem láttam bele, és amikor ilyen nagy vita volt, úgy voltam vele, hogy nekem biztos nem kell az a pénz. Jó helyre szerettük volna adni, és azért ajánlottuk fel a Cseppkő utcai Gyermekotthonnak” – fogalmazott, majd azt is hozzátette, hogy szám szerint a rá eső rész másfél millió forint volt. Az egyébként jól sikerült koncert így végül nagyon kimerítette, és abban is biztos, hogy már soha többet nem zenél együtt Fatimával és Beattel.

Anyagilag padlóra küldte Beatet a Fekete Vonat balhéja: „Mindent erre a koncertre tettem fel”

Anyagilag padlóra küldte Beatet a Fekete Vonat balhéja: „Mindent erre a koncertre tettem fel”

Arról is szó esett, hogy az első hírek szerint végleg elhagyja Magyarországot, és Dominikára költözik, ám – mint mondta – ezt meg sem tudná tenni, mivel ide köti a családja és az online marketinggel foglalkozó cége is.

Viszont pár hónapra valóban elhagyja az országot, hogy a karibi országban kezdjen zenei projektbe. Egy általuk bérelt hajón adnak majd elő magyar slágereket egy bachata zenekarral turistáknak. Erre a kalandra azonban senki nem követ: ahogy fogalmazot, ez az ő „El Caminója”, mivel szüksége van arra, hogy kiszakadjon a jelenlegi környezetéből, hiszen a volt párjával, Körtvélyessy Kingával való válása sem mentes a botrányoktól.

A 42 éves L.L. Junior azt is bejelentette, hogy már nem vállal több klubkoncertet, mivel a jövőben kevesebb élőzenekaros fellépést szeretne. Nem mindenáron és nem mindhalálig szeretne zenélni, ám úgy gondolja, hogy visszavonulásáig még van pár aktív éve:

„De van még egy nyolcasom. Egy aktív hármasom biztos. Úgyhogy nekem ez az első, a békesség, a nyugalom, és hogy szerelemből tudjak zenélni, jó kedvvel, és semmiképp nem a pénzért”.

Rajongsz a sportokért? Mi is!

Exkluzív hírekkel, naprakész eredményekkel és izgalmas szurkolói tartalmakkal várunk, hogy mindig képben legyél kedvenceidről! www.sportal.hu – Együtt a lelátón!

Source

Most Popular

Az Apple sokat kritizált lépését veheti át a Samsung

Korábban sok kritika érte a cupertinói vállalatot, amiért kivette a töltőt a dobozból, ám úgy tűnik, hamarosan a Samsung is hasonló útra léphet. ...

KárpátHír • Hírek Kárpátaljáról, Ukrajnából Önnek!

A Kremlben elrendelték, hogy senki sem használhatja az Apple mobiljait az épületben. A Reuters információi szerint az oroszok a nyugati kémektől tartanak. Source

Különleges hadművelet indul az iPhone ellen

Az orosz kormányzat nem szeretne egyetlen Apple okostelefont sem látni a minisztériumi tisztségviselők kezében. A Kommerszant tegnapi beszámolója szerint orosz kormányzati körökben kötelezően el...

Recent Comments