csütörtök, július 18, 2024
Home Apple hírek Már a felhasználók beszédhangját is leutánozzák az iPhone-ok

Már a felhasználók beszédhangját is leutánozzák az iPhone-ok

Az új funkció – amely az iOS 17 részeként várható – lehetővé teszi, hogy az iPhone-ok és iPadek digitális reprodukciót készíthessenek a felhasználó hangjáról a személyes beszélgetésekhez, valamint a telefon-, FaceTime- és hanghívásokhoz.

Az Apple szerint a „Personal Voice” nevű funkció olyan szintetizált hangot hoz létre, amely a felhasználó hangján szólal meg. A szolgáltatást azoknak a felhasználóknak szánják, akik olyan betegségekben szenvednek, amelyek idővel befolyásolhatják beszédkészségüket.

A gazdaság és az üzleti élet legfrissebb hírei a Napi.hu hírlevelében.

Küldtünk Önnek egy emailt! Nyissa meg és kattintson a Feliratkozás linkre a feliratkozása megerősítéséhez.

Ezután megkapja a Napi.hu Hírleveleit reggel és este.

A felhasználók úgy hozhatják létre a Personal Voice-t, hogy 15 percnyi hangfelvételt rögzítenek a készülékükön. A CNBC beszámolt arról, hogy az Apple szerint a funkció helyi gépi tanulási technológiát használ majd az adatvédelem maximalizálása érdekében.

További kisegítő lehetőségeket is kínál az új frissítés

Az Apple egy másik, gépi tanulással támogatott technológiát is bejelentett, amely a meglévő Nagyító funkciót egészíti ki.

Az új funkció a kamerát, a LiDAR-t és a gépi tanulást használja majd egyszerre, hogy megjelenítse a szöveget a készülék képernyőjén.

Az Apple a WWDC konferencián bemutatja működés közben is az új fejlesztéseket. Ezek a funkciók ősszel, az új iPhone-ok piacra kerülésekor kerülnek a nagyközönség elé. Az Apple 2023-as WWDC konferenciája június 5-én kezdődik. A vállalat várhatóan bemutatja első virtuális valóság headsetjét más szoftveres és hardveres bejelentések mellett.

Source

Most Popular

Ezekkel az újdonságokkal tarolhat az iPhone 16 Pro

Egy neves elemző szerint a nagyobb kijelző és a periszkópkamera lesz a két nagy újdonság. Míg az iPhone 15 modellekhez új...

Apple Watch-a mentette meg egy nő életét

Az okosórákon elérhető esésészlelés funkciónak köszönheti egy nő az életét. A kezén lévő Apple Watch ugyanis még időben riasztotta a segélyhívót.   Számos módon...

ITB Today 05/19: Itt az adat, hol az adat?

Itt az adat, hol az adat? Mind több vállalat hallja és tudja, hogy kezdenie kellene valamit a nála felgyűlt vagy a külső forrásokból egyre könnyebben...

ChatGPT alkalmazást indít iOS-re az OpenAI

Az OpenAI egy olyan iOS-alkalmazást jelentett be, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy útközben is hozzáférjenek a vállalat népszerű AI chatbotjához. Ígéretük szerint...

Recent Comments