csütörtök, június 20, 2024
Home Iphone Megérkeztek az első szivárogtatások az iPhone 15 Pro csúcsmobilról - Liner.hu

Megérkeztek az első szivárogtatások az iPhone 15 Pro csúcsmobilról – Liner.hu

Annak ellenére, hogy még fél évre vagyunk az idei Apple-zászlóshajó megjelenésétől, máris az iPhone 15 Próról kezdtek el pletykák szállingózni az éterben.

A cupertinói techóriás várhatóan szeptemberben mutatja be az újgenerációs iPhone 14 Pro okostelefont, mégpedig kettős punch hole kialakítással, így hosszú idő után valószínűleg búcsút inthetünk a korábban megszokott notchnak.

A végső cél a TheElec jelentése szerint a kijelző alatti, úgynevezett UD megoldásra való áttérés lehet, melynek segítségével még több képernyőfelület szabadulhat fel.

Mind a Samsung Display, mind az OTI Lumionics egy next-gen UD-kamerát fejleszt, amely először a Galaxy Z Fold5 modellben debütálhat jövőre, majd később, 2023 őszén az Apple csúcsmodelljeibe is bekerülhet.

A hírek szerint a két vállalat együttműködése révén szerves katódmintázó anyagot (CPM) hoztak létre, amely lehetővé teszi, hogy mikroszkopikus méretű, átlátszó ablakok nyíljanak a katód- és az OLED-pixelrétegekben.

A technológiának hála a kijelző teljesen áttetszővé válhat, ami azt jelenti, hogy az Apple könnyedén képernyő alá szerelheti a Face ID szenzort, valamint akár az előlapi kamerát is, ezáltal még a legkisebb kivágások is eltűnhetnek az iPhone 15 Pro felső részéről.

Jelentkezz, és légy Te is a Liner.hu csapatának tagja

Most Popular

Ezekkel az újdonságokkal tarolhat az iPhone 16 Pro

Egy neves elemző szerint a nagyobb kijelző és a periszkópkamera lesz a két nagy újdonság. Míg az iPhone 15 modellekhez új...

Apple Watch-a mentette meg egy nő életét

Az okosórákon elérhető esésészlelés funkciónak köszönheti egy nő az életét. A kezén lévő Apple Watch ugyanis még időben riasztotta a segélyhívót.   Számos módon...

ITB Today 05/19: Itt az adat, hol az adat?

Itt az adat, hol az adat? Mind több vállalat hallja és tudja, hogy kezdenie kellene valamit a nála felgyűlt vagy a külső forrásokból egyre könnyebben...

ChatGPT alkalmazást indít iOS-re az OpenAI

Az OpenAI egy olyan iOS-alkalmazást jelentett be, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy útközben is hozzáférjenek a vállalat népszerű AI chatbotjához. Ígéretük szerint...

Recent Comments