szerda, március 22, 2023
Home Apple hírek Megerősítve: az Apple elhagyja a hagyományos fizikai...

Megerősítve: az Apple elhagyja a hagyományos fizikai…

2023.01.12| Phone Arena

A SIM-tálca és a fejhallgató-csatlakozó sikeres ️megszüntetése után úgy tűnik, hogy a cupertinói cég most a fizikai gombokra helyezte a célt?

Már jó ideje hallani értesüléseket arról, hogy az Apple iPhone 15 termékcsaládja néhány figyelemre méltó tervezési változást vezet be, beleértve a solid-state (mozgó alkatrész nélküli) gombok lehetséges megvalósítását. Az Apple kiemelkedő elemzője és iparági bennfentes, Ming-Chi Kuo megerősítette, hogy 2023-ban az iPhone fizikai gombjainak végét jelentheti.

Kuo egy sor tweetben eddig nem hallott információkat közölt, miszerint a csúcskategóriás iPhone 15 modellek solid-state gombokkal kerülnek bejelentésre, amelyek Taptic motorokkal felszereltek lesznek, hogy visszaadják a fizikai gombok érzetét. Kuo kiemelte azt a céget is, amely valószínűleg nagy szerepet fog játszani az iPhone nem fizikai gombokra való átállásában.

Megerősítve: az Apple elhagyja a hagyományos fizikai gombokat!

Az Apple már csinált valami hasonlót a Home gombbal a korábbi iPhone-okon és a trackpaddal a MacBook-on. Referenciaként az utóbbi fizikailag nem reagál a nyomásra, inkább a tapintásérzéket emulálja rezgésekkel.

Az eddigi információk alapján az átállás kezdetben az Apple „Pro” iPhone-jaira korlátozódik – az iPhone 15 Pro és az iPhone 15 Pro Max készülékekre, amelyeket végül iPhone 15 Ultra névre keresztelhetnek. Mind a bekapcsoló-, mind a hangerőgombot érinti a változás. A Ring/Silent kapcsoló várhatóan megmarad.

Kuo szerint, ha az átállás sikeres lesz, nagyon valószínű, hogy az Apple solid-state gombokat vezet be a portfóliójában található egyéb prémium eszközökön, mint például az iPad Pro és az Apple Watch Ultra. Jelenleg nem tudjuk, mi az Apple célja ezzel az átállással. A legközvetlenebb előny egy extra tartóssági réteg, de ennél több is lehet.

 

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:

messenger whatsapp facebook twitter email

Source

Most Popular

Az Apple sokat kritizált lépését veheti át a Samsung

Korábban sok kritika érte a cupertinói vállalatot, amiért kivette a töltőt a dobozból, ám úgy tűnik, hamarosan a Samsung is hasonló útra léphet. ...

KárpátHír • Hírek Kárpátaljáról, Ukrajnából Önnek!

A Kremlben elrendelték, hogy senki sem használhatja az Apple mobiljait az épületben. A Reuters információi szerint az oroszok a nyugati kémektől tartanak. Source

Különleges hadművelet indul az iPhone ellen

Az orosz kormányzat nem szeretne egyetlen Apple okostelefont sem látni a minisztériumi tisztségviselők kezében. A Kommerszant tegnapi beszámolója szerint orosz kormányzati körökben kötelezően el...

Recent Comments