Home Apple hírek Minden, ami a nagy Apple-bemutatóból kimaradt

Minden, ami a nagy Apple-bemutatóból kimaradt

Közép-európai idő szerint kedd este mutatta be az Apple amerikai informatikai vállalat legújabb fejlesztéseit Tim Cook ügyvezető igazgató. Lehullt a lepel az új iPhone-ról, iPad-ről és az Apple Watch-ról, azonban néhány újdonság még egyelőre rejtve maradt a nyilvánosság előtt.

Az Apple keddi, California Streaming név alatt (a The Mamas & The Papas együttes California Dreaming című slágere után) futó termékbemutatója bővelkedett bejelentésekben: megtudhattuk például, milyen lesz iPhone 13-as, a vadonatúj Apple Watch hetedik szériája vagy a hatodik generációs iPad Mini. Akadtak azonban termékek, amelyeket a várakozások ellenére végül nem hozott nyilvánosságra a cég.

Nem esett szó például az új MacBook Pro laptopokról, a Mac Mini és iMac asztali számítógépekről és a harmadik generációs AirPods fülhallgatókról sem.

Az amerikai The Verge hírportál szerint a kéz számítógépek teljesen újratervezett belsővel érkezhetnek, 14 és 16 hüvelykes képátlóval és egy bivalyerős M1X chippel. Visszatérhet a kényelmes MagSafe vezeték nélküli töltő és a korábban eltávolított bemenetek is, mint a HDMI-port és az SD-kártyahely. A hordozható gépek mellett az asztali változatok is nagyobb rekonstrukción esnek át és jóval erősebben térnek vissza, mint elődeik.

A kedd esti bemutatón az Apple nem tett említést a harmadik generációs AirPods fülhallgatóról sem, amely a hírek szerint nagyobb formai átalakulással debütálhat a közeljövőben. Nem esett szó sem az új macOS Monterey, iOS 15, és iPadOS 15 operációs rendszerekről sem, emellett sokak nagy csalódására az Pro iPhone-okba várt asztrofotó módot sem hozták szóba.

A Bloomberg amerikai televíziós hálózat Apple-szakértője, Mark Gurman szerint várható, hogy az informatikai cég még legalább egy online eseményt tart a következő néhány héten belül, ami egyben azt is jelenti, hogy még 2021 vége előtt felfedheti a kedden elmaradtakat.

A címlapfotón Tim Cook, az Apple vezérigazgatója (Forrás: MTI/EPA/Apple Inc./Brooks Kraft)

Most Popular

Hazudott az Apple – állítja a fortnite-os Epic Games első embere

Bár az Epic Games és az Apple közötti per bírói döntése azt sugallhatta, hogy visszatérhet a népszerű Fortnite játék az App Store-ba (bíztak...

Azon dolgozik az Apple, hogy az iPhone-unk felismerje, ha depressziósak vagyunk

Az Apple szerint az iPhone képes lehet felismerni a szorongást, a depressziót és a kognitív hanyatlást. Az iPhone figyelné...

Keresztbe tett az Apple a Facebooknak

Az Apple előírta, hogy az adatgyűjtést és a követést a felhasználóval közölni kell és egy felugró ablakban jóvá is kell velük hagyatni.Ha ez nem...

Kamu iPhone-bemutatóval loptak el 20 millió forintnyi bitcoint

A tolvajok az iPhone 13-ra húztak fel egy kampányt, azt is ígérve, hogy az adakozók még több pénzt kapnak vissza – nem így...

Recent Comments