péntek, június 21, 2024
Home Apple hírek Rejtett AR-objektum promózza az Apple következő eseményét

Rejtett AR-objektum promózza az Apple következő eseményét

Napokon belül leleplezhetik az új iPhone SE-t és számos más Apple-újdonságot.

Tavaly óta megy a találgatás, hogy idén vajon kapunk-e új iPhone SE-t az Apple-től, s habár erre továbbra sincs garancia, a cupertinóiak nemrég meghirdették a következő eseményüket, ami nagy eséllyel a jóárasított mobilról fog szólni.

A „Peek Performance” címen futó műsor március 8-án kedden, hazai idő szerint este 7 órakor veszi kezdetét, a pandémiára való tekintettel pedig ezúttal is online formában tartják meg.

Az almás cég még az Apple Watch Series 6 2020 októberi bemutatójával szokott rá, hogy AR- (kibővített valóság) objektumokat is elrejt az események weblapján, és ezúttal sincs ez másként: ha iPhone-ról vagy iPadről látogatjuk meg a Peek Performance weblapját, csak az Apple-logóra kell nyomni, és betölt a meglepetés.

Ami pedig a műsor tartalmát illeti, az iPhone SE kapcsán az elemzők szerint marad az iPhone 6-tól örökölt 4,7 hüvelykes forma, odabent viszont már az Apple legújabb (A15-ös) 5G-s SoC-ja dolgozhat. Nemrég egy olyan pletyka is napvilágot látott, hogy a készülék 100 dollárral olcsóbb lehet az elődjénél.

A várt újdonságok között egy új iPad Air és iPad Pro is szerepel, az elmúlt évek gyakorlata alapján viszont az utóbbi frissítésére van nagyobb esély, mivel a Pro-szériát már évek óta tavasszal aktualizálják, míg a jelenlegi Air 2020 októberében mutatkozott be. 

Az eseményt szokás szerint az Apple weboldalán vagy az Apple TV alkalmazáson keresztül lehet majd figyelemmel kísérni, de természetesen mi is beszámolunk majd a cupertinóiak újdonságairól.

Komolyabban érdekel az IT? Informatikai, infokommunikációs döntéshozóknak szóló híreinket és elemzéseinket itt találod.

Most Popular

Ezekkel az újdonságokkal tarolhat az iPhone 16 Pro

Egy neves elemző szerint a nagyobb kijelző és a periszkópkamera lesz a két nagy újdonság. Míg az iPhone 15 modellekhez új...

Apple Watch-a mentette meg egy nő életét

Az okosórákon elérhető esésészlelés funkciónak köszönheti egy nő az életét. A kezén lévő Apple Watch ugyanis még időben riasztotta a segélyhívót.   Számos módon...

ITB Today 05/19: Itt az adat, hol az adat?

Itt az adat, hol az adat? Mind több vállalat hallja és tudja, hogy kezdenie kellene valamit a nála felgyűlt vagy a külső forrásokból egyre könnyebben...

ChatGPT alkalmazást indít iOS-re az OpenAI

Az OpenAI egy olyan iOS-alkalmazást jelentett be, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy útközben is hozzáférjenek a vállalat népszerű AI chatbotjához. Ígéretük szerint...

Recent Comments