vasárnap, december 10, 2023
HomeApple hírekRyan Reynolds a Nickelbackkel reklámoztatja az új filmjét

Ryan Reynolds a Nickelbackkel reklámoztatja az új filmjét

A kanadai Reynolds rávette hazája leghíresebb zenekarát, hogy dolgozzák fel az új filmje egyik betétdalát. És még egy kis trollkodás is belefért.

Nemrég jött ki az Apple-nél Ryan Reynolds, Octavia Spencer és Will Ferrell A karácsony szellemében (Spirited) című filmje, amely Charles Dickens klasszikus, 1843-as Karácsonyi ének (A Christmas Carol) című történetét gondolja újra – sok-sok dallal megszórva. A rendhagyó marketingfogásairól is híres Reynolds úgy döntött, honfitársaitól kér segítséget a mozi promótálásához: rávette a Nickelback rockzenekart, hogy dolgozza fel a filmből az Unredemable (Jóvátehetetlen) című dalt.

Jóvátehető

Chad Kroegerék beleálltak a dologba, így született meg az Unredeemable (Redeemable Version), vagyis a “jóvátehető” verzió. Maga Reynolds konferálja fel a bandát:

Sziasztok. Will, Octavia és én szeretnénk köszönetet mondani mindenkinek, aki A karácsony szellemébent az Apple TV+ legnézettebb filmjévé tette. Ez őrület. A filmünk egyik fordulópontja az Unredeemable című dal. Ez egy érzelmes himnusz arról, hogy az emberiség képes-e túllépni a hibáin, és remélem, hogy igen. Szóval, boldog karácsonyt mindenkinek, legyünk kedvesek egymáshoz. Hölgyeim és uraim: Nickelback.”

A videó végén még egy kis hülyülés is belefért: a Nickelback Photograph (Fénykép) című dala a kétezres években mémmé vált, erre utalva Chad Kroeger énekes egy fényképet tart a magasba – a keretben pedig Reynolds és Ferrell látható.

[embedded content]

Ryan Reynoldsot itt méltattuk hosszabban:

.author_bio_section{/*background-color:#F5F5F5;*/padding:15px;border:1px solid #ccc;min-height:120px;}/*164*/
.author_bio_section .author_name a{font-size:14px;font-weight:bold;color:#313131;text-transform:uppercase;font-family:var(–pchead-font);font-weight: var(–pchead-wei);}
.author_bio_section .author_details img{border:1px solid #D8D8D8;border-radius:50%;float:left;margin:0 10px 10px 0;overflow:hidden;}

Most Popular

Recent Comments