hétfő, december 5, 2022
Home Iphone Több hajtogatós iPhone-t is tesztelhet az Apple

Több hajtogatós iPhone-t is tesztelhet az Apple

Az eladások üteme alapján szépen fogynak a Samsung augusztusban piacra dobott hajtogatós telefonjai, a Galaxy Z Flip3 és a Z Fold3, így nem csoda, hogy más gyártók, köztük a Huawei, a Honor és az Oppo sem maradnak ki a buliból.

Az Apple azonban egyelőre kivár a dologgal, bár tavaly három forrás is arról számolt be, hogy 2023-ban már megjelenhet az almás cég első hajtogatós modellje. Most egy negyedik jelentés is érkezett a készülék kapcsán, ezúttal évszám nélkül. A pletyka forrása dylandkt, aki 2020 óta több “jóslatot” is elejtett az Apple termékeiről, az AppleTrack nyilvántartása szerint 77,5%-os pontossággal.

A twitteres szivárogtató ezúttal három bejegyzésben írt a hajtogatós iPhone-okról. A beszámoló szerint a cupertinóiak több prototípust is tesztelnek, ám egyelőre kivárnak, mert nem tudják, hogy maradandónak bizonyul-e a kategória, valamint nem szeretnék, hogy az új modell visszalépést hozzon a meglévő iPhone-okhoz képest.

Márpedig a technológia jelenlegi állása szerint ez biztosan így lenne, a hajtogatós modellek ugyanis sem strapabírásban, sem praktikumban, sem építési minőségben nem tartanak még ott, mint a jóval kiforrottabb hagyományos testvéreik. Dylandkt szerint az Apple számára jelenleg túl sok kompromisszummal járna a hajtogatós kijelzők alkalmazása.

A hosszú távú játék érdekli őket, hogy lássák, miként fejlődik a technológia.”

– fogalmaz a szivárogtató. A jelentésből tehát annyit érdemes leszűrni, hogy egy újabb, többnyire megbízható forrás szerint is zajlanak a munkálatok az “iPhone Fold”-on, de a készülék megjelenése még odébb lehet, ha sor kerül rá egyáltalán.

A beszámoló fényében ugyanis még a korábban emlegetett 2023-as megjelenési év sem tűnik reálisnak, hiszen ez nincs elég messze ahhoz, hogy addig forradalmi előrelépés következzen be a hajtogatós kijelzők terén.

Komolyabban érdekel az IT? Informatikai, infokommunikációs döntéshozóknak szóló híreinket és elemzéseinket itt találod.

Most Popular

A Google szerint az 1990-es években ragadt az Apple üzenetküldője

Nem ez az első alkalom, hogy a Google felszólalt az Android felhasználókat kirekesztő iMessage ellen, és most egy újabb alkalmat találtak erre, mégpedig az...

Mégsem realityOS lesz az Apple kiterjesztett valóság rendszerének neve

Az Apple kiterjesztett valóság rendszerének mégsem realityOS lesz a neve, a pletykák szerint xrOS lehet az új rendszer elnevezése.A Bloomberg szerint az Apple kiterjesztett...

Az iOS 16.2-nek ki kell javítania az iPhone 14 Pro mindig bekapcsolt kijelzőjének hibáját

Az iPhone 14 Pro és 14 Pro Max Van néhány feltűnő szoftvermódosítás, pl Dinamikus sziget Rendszerriasztások és nagyon várt figyelmeztetések megjelenítése állandó kijelző....

Így mentett életet az iPhone 14: megfagyhatott volna az alaszkai autós

Nagyon durva az Apple új fejlesztése, amivel onnan is lehet segítséget hívni, ahol se térerő, se WiFi, se mobilnet. De vajon hogy csinálták?...

Recent Comments