péntek, július 1, 2022
Home Iphone Több hajtogatós iPhone-t is tesztelhet az Apple

Több hajtogatós iPhone-t is tesztelhet az Apple

Az eladások üteme alapján szépen fogynak a Samsung augusztusban piacra dobott hajtogatós telefonjai, a Galaxy Z Flip3 és a Z Fold3, így nem csoda, hogy más gyártók, köztük a Huawei, a Honor és az Oppo sem maradnak ki a buliból.

Az Apple azonban egyelőre kivár a dologgal, bár tavaly három forrás is arról számolt be, hogy 2023-ban már megjelenhet az almás cég első hajtogatós modellje. Most egy negyedik jelentés is érkezett a készülék kapcsán, ezúttal évszám nélkül. A pletyka forrása dylandkt, aki 2020 óta több “jóslatot” is elejtett az Apple termékeiről, az AppleTrack nyilvántartása szerint 77,5%-os pontossággal.

A twitteres szivárogtató ezúttal három bejegyzésben írt a hajtogatós iPhone-okról. A beszámoló szerint a cupertinóiak több prototípust is tesztelnek, ám egyelőre kivárnak, mert nem tudják, hogy maradandónak bizonyul-e a kategória, valamint nem szeretnék, hogy az új modell visszalépést hozzon a meglévő iPhone-okhoz képest.

Márpedig a technológia jelenlegi állása szerint ez biztosan így lenne, a hajtogatós modellek ugyanis sem strapabírásban, sem praktikumban, sem építési minőségben nem tartanak még ott, mint a jóval kiforrottabb hagyományos testvéreik. Dylandkt szerint az Apple számára jelenleg túl sok kompromisszummal járna a hajtogatós kijelzők alkalmazása.

A hosszú távú játék érdekli őket, hogy lássák, miként fejlődik a technológia.”

– fogalmaz a szivárogtató. A jelentésből tehát annyit érdemes leszűrni, hogy egy újabb, többnyire megbízható forrás szerint is zajlanak a munkálatok az “iPhone Fold”-on, de a készülék megjelenése még odébb lehet, ha sor kerül rá egyáltalán.

A beszámoló fényében ugyanis még a korábban emlegetett 2023-as megjelenési év sem tűnik reálisnak, hiszen ez nincs elég messze ahhoz, hogy addig forradalmi előrelépés következzen be a hajtogatós kijelzők terén.

Komolyabban érdekel az IT? Informatikai, infokommunikációs döntéshozóknak szóló híreinket és elemzéseinket itt találod.

Most Popular

Realme Watch 2 Pro – műholdvevő fapaddal

Külső, kijelző, üzemidőMagyarországon nyitotta meg első európai üzletét a Realme, és mi is megjelentünk a budapesti Lurdy Ház földszintjén, hogy részt vegyünk a nyitóeseményen,...

Döntött az EU: egységesítik a töltőket, 2024-től minden készülékbe USB-C-t kell tenni, az iPhone-okba is

Az Európai Parlament és az Európai Unió Tanácsának tárgyalói megállapodtak, hogy 2024-től a kis- és közepes méretű hordozható elektronikus eszközök legtöbbje csak az...

A Pro modellekhez hasonló dizájnt és M2-es lapkát kapott az új MacBook Air

Az Apple a tegnapi, fejlesztőknek szóló konferenciájának nyitóeseményén lerántotta a leplet az M1 utódjának szánt M2-es rendszerchipről, amely teljesítmény szempontjából alig (a CPU 18,...

Így lehet arcátlanul lemásolni egy iPhone-t

Visszatért a Letv, az új mobilja egy iPhone-klón, USB-C porttal és jackcsatlakozóval.  A Letv visszatért a mobilpiaca, méghozzá az Y1 Pro nevű okostelefonjával. A bemutatót...

Recent Comments