kedd, január 25, 2022
Home Iphone Több hajtogatós iPhone-t is tesztelhet az Apple

Több hajtogatós iPhone-t is tesztelhet az Apple

Az eladások üteme alapján szépen fogynak a Samsung augusztusban piacra dobott hajtogatós telefonjai, a Galaxy Z Flip3 és a Z Fold3, így nem csoda, hogy más gyártók, köztük a Huawei, a Honor és az Oppo sem maradnak ki a buliból.

Az Apple azonban egyelőre kivár a dologgal, bár tavaly három forrás is arról számolt be, hogy 2023-ban már megjelenhet az almás cég első hajtogatós modellje. Most egy negyedik jelentés is érkezett a készülék kapcsán, ezúttal évszám nélkül. A pletyka forrása dylandkt, aki 2020 óta több “jóslatot” is elejtett az Apple termékeiről, az AppleTrack nyilvántartása szerint 77,5%-os pontossággal.

A twitteres szivárogtató ezúttal három bejegyzésben írt a hajtogatós iPhone-okról. A beszámoló szerint a cupertinóiak több prototípust is tesztelnek, ám egyelőre kivárnak, mert nem tudják, hogy maradandónak bizonyul-e a kategória, valamint nem szeretnék, hogy az új modell visszalépést hozzon a meglévő iPhone-okhoz képest.

Márpedig a technológia jelenlegi állása szerint ez biztosan így lenne, a hajtogatós modellek ugyanis sem strapabírásban, sem praktikumban, sem építési minőségben nem tartanak még ott, mint a jóval kiforrottabb hagyományos testvéreik. Dylandkt szerint az Apple számára jelenleg túl sok kompromisszummal járna a hajtogatós kijelzők alkalmazása.

A hosszú távú játék érdekli őket, hogy lássák, miként fejlődik a technológia.”

– fogalmaz a szivárogtató. A jelentésből tehát annyit érdemes leszűrni, hogy egy újabb, többnyire megbízható forrás szerint is zajlanak a munkálatok az “iPhone Fold”-on, de a készülék megjelenése még odébb lehet, ha sor kerül rá egyáltalán.

A beszámoló fényében ugyanis még a korábban emlegetett 2023-as megjelenési év sem tűnik reálisnak, hiszen ez nincs elég messze ahhoz, hogy addig forradalmi előrelépés következzen be a hajtogatós kijelzők terén.

Komolyabban érdekel az IT? Informatikai, infokommunikációs döntéshozóknak szóló híreinket és elemzéseinket itt találod.

Most Popular

Néhány országban be is tilthatják az iPhone-t az Apple és az Ericsson jogi háborúja miatt

Szabadalomsértések sorozatával vádolja egymást az Apple és az Ericsson. A svéd Ericsson még 2012 februárjában szállt ki a Sony Ericssonból, így már 10 éve...

Komoly szoftverhibát észleltek az iPhone 13 kijelzőjén – Liner.hu

Egyre több felhasználó számolt be arról a furcsa jelenségről, mely során készülékeik képernyője egyszerűen rózsaszínűvé változott. Az Apple Discussions Forums és Reddit...

Elindultak a hajlott kor felé az Apple gépei – Napi.hu

Ez nem csak a cég számára volt úttörő termék, de a személyi számítógépek jövőjére is nagy hatással volt - írja a 24.hu. Az...

Romantikusan fagynak le az iPhone-ok

Főleg kínai felhasználók panaszkodnak, de máshonnan is érkeztek jelzések, hogy egyelőre ismeretlen ok miatt az iPhone 13-at használó ügyfelek azt tapasztalják, hogy a kijelző...

Recent Comments