vasárnap, december 10, 2023
HomeApple hírekÚj funkcióval bővülhet az iOS 17 zárolt képernyője

Új funkcióval bővülhet az iOS 17 zárolt képernyője

Először az Apple Maps profitál belőle, de valószínűleg minden alkalmazás használhatja majd az új funkciót.

Az év első WWDC-jéhez közeledve egyre több hír lát napvilágot arról, hogy mire számíthatunk az idei iOS frissítéssel kapcsolatban. A 17-es főverzió először úgy tűnt, hogy inkább a stabilitásra koncentrál majd, hiszen a mérnökök figyelmét inkább a RealityPro szemüveg köti le, mostanra azonban több forrás szerint is átkerült a fókusz az új funkciók implementálására.

Egyelőre természetesen csak nem hivatalos forrásból érkeztek a hírek, de nagyon úgy tűnik, hogy az iOS 17-ben még jobban kihasználja majd az Apple a zárolt képernyőt az iPhone-on, és egy exkluzívnak ígérkező funkciót ad az Apple Térkép számára.

A Twitteren ütötte fel a fejét egy kép, ami bemutatja az új zárolt képernyőt. Ha hihetünk a koncepciónak, az iOS 17-ben, ha aktív egy navigáció a gyári alkalmazásban, zárolt képernyőnél is a fél kijelző a valós időben frissülő GPS képet mutatja, míg a kijelző felső fele megmarad a dátumnak, pontos időnek és a kitűzött widgeteknek. Egyelőre nem világos, hogy hova kerülnek így például az értesítések, de biztos erre is megvan a válasz Cupertinóban.

Komolyabban érdekel az IT? Informatikai, infokommunikációs döntéshozóknak szóló híreinket és elemzéseinket itt találod.

Source

Most Popular

Recent Comments