vasárnap, február 5, 2023
Home Iphone Újabb hírmorzsák érkeztek az iPhone 14 okostelefonokról - Liner.hu

Újabb hírmorzsák érkeztek az iPhone 14 okostelefonokról – Liner.hu

Az idén piacra kerülő iPhone-okból előreláthatólag hiányozni fog a kijelző alatti Touch ID, illetve a perszikópos kamera.

Ming-Chi Kuo Apple-elemző legutóbbi befektetői jegyzetében azt jósolta, hogy a hosszú zoomobjektív jövőre, vagyis 2023-ban érkezhet, míg a képernyő alá helyezett ujjlenyomat-olvasó csak 2025-re készülhet el.

Már áprilisban járunk, ami azt jelenti, hogy az új iPhone megjelenéséig még körülbelül öt és fél hónap van hátra. Mivel nem kaptunk Touch ID-t és periszkópos lencsét, akkor valójában milyen újításokra számíthatunk?

Nos, az eddigi szivárogtatásokból kiindulva szinte biztosra vehető, hogy az idei iPhone-okról lekerül a notch, helyette egy tablettaszerű kivágást szerelhetnek a kijelző tetejére, amelybe a Touch ID szenzort helyezhetik, mellé pedig egy punch hole lyukat illeszthetnek, amibe a szelfikamerát integrálhatják.

Kuo korábban azt írta, hogy az iPhone 14 Pro és az iPhone 14 Pro Max lehet az egyetlen a 2022-es zászlóshajók termékcsaládjában, amely a következő generációs A16 Bionic lapkakészletet kaphatja meg, miközben az alapmodell és a feltételezett iPhone 14 Max esetében maradhatnak az A15 Bionic chipnél.

A nem Pro modellek várhatóan nem rendelkeznek majd adaptív, 120 Hz-es képfrissítési frekvenciával ellátott ProMotion kijelzőkkel sem, melynek legfőbb oka, hogy a BOE panelgyártó képtelen felvenni a versenyt a cupertinói óriáscég igényeivel, ezért inkább lecsökkentették a megrendeléseket.

Jelentkezz, és légy Te is a Liner.hu csapatának tagja

Most Popular

Éhezik a HOLD!

Nem nagyon, de valamelyest. Óriási akciónk van ugyanis: ha most nyit nálunk Online Vagyonkezelés számlát, akkor az ön megtakarításának gyarapításán alig keresünk pénzt. A...

Még a zsebünkben is elfér?

Nem akar lemaradni az óriáscég. Az elmúlt évek során egyre több telefongyártó jelentkezett különleges kialakítású telefonokkal, tabletekkel. A Samsung a Galaxy Z Fold és...

Bivalyerős kamerával érkezik az új Samsung Galaxy S-sorozat

A Galaxy S23 Ultrában egy 200 megapixeles kamera van, ami akár 100x-os zoommal is értékelhető képeket készít, Európából nézve a legfontosabb változás mégsem ez:...

Mire jó egy okosotthon és hogyan alakítsuk ki a rendszert a lakásunkban?

Az okosotthon már közel sem az a futurisztikus koncepció, ami pár évtizede még csak a távoli jövő különlegességének ígérkezett, hanem bárki által elérhető, hétköznapi...

Recent Comments