vasárnap, május 26, 2024
Home Iphone Újabb hírmorzsák érkeztek az iPhone 14 okostelefonokról - Liner.hu

Újabb hírmorzsák érkeztek az iPhone 14 okostelefonokról – Liner.hu

Az idén piacra kerülő iPhone-okból előreláthatólag hiányozni fog a kijelző alatti Touch ID, illetve a perszikópos kamera.

Ming-Chi Kuo Apple-elemző legutóbbi befektetői jegyzetében azt jósolta, hogy a hosszú zoomobjektív jövőre, vagyis 2023-ban érkezhet, míg a képernyő alá helyezett ujjlenyomat-olvasó csak 2025-re készülhet el.

Már áprilisban járunk, ami azt jelenti, hogy az új iPhone megjelenéséig még körülbelül öt és fél hónap van hátra. Mivel nem kaptunk Touch ID-t és periszkópos lencsét, akkor valójában milyen újításokra számíthatunk?

Nos, az eddigi szivárogtatásokból kiindulva szinte biztosra vehető, hogy az idei iPhone-okról lekerül a notch, helyette egy tablettaszerű kivágást szerelhetnek a kijelző tetejére, amelybe a Touch ID szenzort helyezhetik, mellé pedig egy punch hole lyukat illeszthetnek, amibe a szelfikamerát integrálhatják.

Kuo korábban azt írta, hogy az iPhone 14 Pro és az iPhone 14 Pro Max lehet az egyetlen a 2022-es zászlóshajók termékcsaládjában, amely a következő generációs A16 Bionic lapkakészletet kaphatja meg, miközben az alapmodell és a feltételezett iPhone 14 Max esetében maradhatnak az A15 Bionic chipnél.

A nem Pro modellek várhatóan nem rendelkeznek majd adaptív, 120 Hz-es képfrissítési frekvenciával ellátott ProMotion kijelzőkkel sem, melynek legfőbb oka, hogy a BOE panelgyártó képtelen felvenni a versenyt a cupertinói óriáscég igényeivel, ezért inkább lecsökkentették a megrendeléseket.

Jelentkezz, és légy Te is a Liner.hu csapatának tagja

Most Popular

Ezekkel az újdonságokkal tarolhat az iPhone 16 Pro

Egy neves elemző szerint a nagyobb kijelző és a periszkópkamera lesz a két nagy újdonság. Míg az iPhone 15 modellekhez új...

Apple Watch-a mentette meg egy nő életét

Az okosórákon elérhető esésészlelés funkciónak köszönheti egy nő az életét. A kezén lévő Apple Watch ugyanis még időben riasztotta a segélyhívót.   Számos módon...

ITB Today 05/19: Itt az adat, hol az adat?

Itt az adat, hol az adat? Mind több vállalat hallja és tudja, hogy kezdenie kellene valamit a nála felgyűlt vagy a külső forrásokból egyre könnyebben...

ChatGPT alkalmazást indít iOS-re az OpenAI

Az OpenAI egy olyan iOS-alkalmazást jelentett be, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy útközben is hozzáférjenek a vállalat népszerű AI chatbotjához. Ígéretük szerint...

Recent Comments