csütörtök, július 18, 2024
Home Apple hírek Vén korára kikupálódott a legkisebb Mazda

Vén korára kikupálódott a legkisebb Mazda

Eredetileg 2014-ben lépett piacra, 2019-ben egyszer már frissítették, most pedig a várt nyugdíjazás helyett ismét megújul a harmadik generációs Mazda2.

A modell új első lökhárítót és átdolgozott hűtőmaszkot kap. Utóbbit, valamint a hátsó lökhárítót egy apró színes betét teszi izgalmasabbá – ez a legtöbb felszereltségi szinten sárga, de a két új, limitált széria, a fekete hűtőrácsú Homura és a Homura Aka esetében piros.

Vén korára kikupálódott a legkisebb Mazda 1 Vén korára kikupálódott a legkisebb Mazda 3

Fotó megosztása:

Vén korára kikupálódott a legkisebb Mazda 4

Fotó megosztása:

Vén korára kikupálódott a legkisebb Mazda 5

Fotó megosztása:

Vén korára kikupálódott a legkisebb Mazda 6

Fotó megosztása:

Vén korára kikupálódott a legkisebb Mazda 7

Fotó megosztása:

Vén korára kikupálódott a legkisebb Mazda 8

Fotó megosztása:

Vén korára kikupálódott a legkisebb Mazda 9

Fotó megosztása:

Vén korára kikupálódott a legkisebb Mazda 10

Fotó megosztása:

Vén korára kikupálódott a legkisebb Mazda 11

Fotó megosztása:

Vén korára kikupálódott a legkisebb Mazda 12

Fotó megosztása:

Vén korára kikupálódott a legkisebb Mazda 13

Fotó megosztása:

Vén korára kikupálódott a legkisebb Mazda 14

Fotó megosztása:

Az utastérben szintén színes – fehér, fekete vagy mentazöld – betétek dobják fel a műszerfal egyszínű feketeségét. Ha a fent említett különkiadásokat rendeltük, a fekete üléskárpitot piros öltések díszítik, a légbeömlőket bordó és sötétszürke gyűrűk keretezik.

Két új karosszériaszín, egy szürke és egy kék árnyalat bővíti tizenegy tagúra a palettát. Érdekesség, hogy a Homura Aka kivitel esetében csak tíz színből választhatunk: a fekete itt nem opció.

Keréktárcsából 15 colos ezüst színű vagy 16 colos festett kivitel rendelhető.

Vén korára kikupálódott a legkisebb Mazda 27

Minden felszereltségi szinten alapértelmezett a LED-es fényszóró, a négy villanyablak, az állítható magasságú vezetőülés, a kulcs nélküli nyitás és indítás, a 8 colos központi kijelző, a 6 hangszórós, bluetooth-os multimédia-rendszer, valamint az Android Auto és Apple CarPlay okostelefon-integráció. A biztonság terén az alapáras visszagurulásgátló és a GVC Plus nyomatékvektor-szabályozás érdemel figyelmet. Magasabb szinteken éjszakai gyalogosfelismerésre is képes automata vészfékező rendszert is találunk, továbbá opcióként kérhető sávban tartó, jelzőtábla-felismerő és panoráma-kamerarendszer.

Vén korára kikupálódott a legkisebb Mazda 28

Motor továbbra is csak egy, a megszokott 1,5 literes szívó benzines van, ezt viszont alaposan átdolgozták. Az új átlós örvényű égéstechnológia, a 15:1-ra emelt sűrítési viszony és az e-Skyactiv-X motor fejlesztése során kidolgozott motorvezérlés alkalmazása dinamikusabbá és takarékosabbá tette a motort, amely piactól függően négy kivitelben elérhető. Mild hibrid rendszerrel 90 és 115 lóerővel, vagy elektromos komponens nélkül, 75 vagy 90 lóerősen – ez utóbbi az egyetlen, amelyet kézi helyett automata váltóval szerelnek.

Vén korára kikupálódott a legkisebb Mazda 29

Adaptív fényszóró eddig is rendelhető volt, most azonban 20 szegmensből álló mátrixos világítási rendszert is kínál az autó. Ez sebességtől függően három eltérő formájú fénycsóvával világítja meg a környezetet, illetve a korábbi kettő helyett hat fokozatban szabályozza a kanyarvilágítást.

Source

Most Popular

Ezekkel az újdonságokkal tarolhat az iPhone 16 Pro

Egy neves elemző szerint a nagyobb kijelző és a periszkópkamera lesz a két nagy újdonság. Míg az iPhone 15 modellekhez új...

Apple Watch-a mentette meg egy nő életét

Az okosórákon elérhető esésészlelés funkciónak köszönheti egy nő az életét. A kezén lévő Apple Watch ugyanis még időben riasztotta a segélyhívót.   Számos módon...

ITB Today 05/19: Itt az adat, hol az adat?

Itt az adat, hol az adat? Mind több vállalat hallja és tudja, hogy kezdenie kellene valamit a nála felgyűlt vagy a külső forrásokból egyre könnyebben...

ChatGPT alkalmazást indít iOS-re az OpenAI

Az OpenAI egy olyan iOS-alkalmazást jelentett be, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy útközben is hozzáférjenek a vállalat népszerű AI chatbotjához. Ígéretük szerint...

Recent Comments