szerda, március 22, 2023
Home Apple hírek Veszélyes irányban fejleszt az Audi

Veszélyes irányban fejleszt az Audi

Az Audi a Volkswagen-csoport digitális leányvállalata, a Cariad bevonásával megvalósította, és idén nyártól számos új generációs típusában elérhetővé teszi azt a fedélzeti alkalmazásboltot, amelyen keresztül közvetlenül telepíthetnek autójukba különböző applikációkat a felhasználók.

A folyamatosan bővülő katalógusból kiválasztott appokat az okostelefon kihagyásával, az infotainment-rendszer beépített mobil internetkapcsolatán keresztül tölti le a rendszer, és automatikusan integrálja azokat az érintőképernyős menürendszerbe.

Veszélyes irányban fejleszt az Audi 1 Veszélyes irányban fejleszt az Audi 3

Fotó megosztása:

Veszélyes irányban fejleszt az Audi 4

Fotó megosztása:

Veszélyes irányban fejleszt az Audi 5

Fotó megosztása:

Veszélyes irányban fejleszt az Audi 6

Fotó megosztása:

Veszélyes irányban fejleszt az Audi 7

Fotó megosztása:

Veszélyes irányban fejleszt az Audi 8

Fotó megosztása:

Veszélyes irányban fejleszt az Audi 9

Fotó megosztása:

Veszélyes irányban fejleszt az Audi 10

Fotó megosztása:

Veszélyes irányban fejleszt az Audi 11

Fotó megosztása:

A cégcsoporton belül először az Audinál bevezetésre kerülő funkció kezdetben meghatározott témakörökbe sorolt alkalmazásokat kínál, így zene- és videólejátszókat, játékokat, navigációs programokat, parkoló- és díjfizető applikációkat, valamint az autózáshoz közvetlenül nem kapcsolódó appokat, a hírszolgáltatástól kezdve az időjáráson át a határidőnaplóig.

Az elérhető alkalmazások köre folyamatosan bővülni fog, de piaconként eltérő lesz. Az Audi 2019 óta kínál integrált Amazon Alexa szolgáltatást autóiban; az új szolgáltatáson keresztül az Alexa legújabb verziója is elérhető lesz.

A szolgáltatáshoz szükséges adatkapcsolatot, ahogy említettük, beágyazott SIM-kártyán keresztül biztosítja a rendszer. Ennek használata az első 25 GB-ig ingyenes, utána fizetős. A jelek szerint ennek alternatívájaként, az Android Auto és Apple CarPlay funkciókat felhasználva saját okostelefonjáról is biztosíthat adatkapcsolatot az ügyfél.

Veszélyes irányban fejleszt az Audi 21

2023 júniusától a legújabb multimédiás interfésszel (MIB3) felszerelt Audi A3, A4, A5, Q5, A6/A7, A8, Q8 e-tron és e-tron GT típusokhoz érhető el a szolgáltatás, korábbi gyártású modellek nem részesülnek a lehetőségből.

Source

Most Popular

Az Apple sokat kritizált lépését veheti át a Samsung

Korábban sok kritika érte a cupertinói vállalatot, amiért kivette a töltőt a dobozból, ám úgy tűnik, hamarosan a Samsung is hasonló útra léphet. ...

KárpátHír • Hírek Kárpátaljáról, Ukrajnából Önnek!

A Kremlben elrendelték, hogy senki sem használhatja az Apple mobiljait az épületben. A Reuters információi szerint az oroszok a nyugati kémektől tartanak. Source

Különleges hadművelet indul az iPhone ellen

Az orosz kormányzat nem szeretne egyetlen Apple okostelefont sem látni a minisztériumi tisztségviselők kezében. A Kommerszant tegnapi beszámolója szerint orosz kormányzati körökben kötelezően el...

Recent Comments