vasárnap, december 10, 2023
HomeApple hírek4,15 %-os kamattal elindult az Apple megtakarítási számlája

4,15 %-os kamattal elindult az Apple megtakarítási számlája


Apple Card megtakarítási számla

Évi 4,15 százalékos kamattal az Apple hétfőn elindította az Apple Card megtakarítási számlát. A Wallet alkalmazás új integrációja nem igényel minimális befizetést és az Apple Card felhasználók számára könnyen aktiválható az alkalmazáson belül.

A cég sajtóközleménye szerint az Apple Card-on keresztül megszerzett összes Daily Cash jutalom automatikusan a megtakarítási számlára kerül. A Daily Cash az Apple Card jutalomprogramja, amely akár 3%-os visszatérítést biztosít a vásárlások után. Amellett, hogy a Daily Cash-t közvetlenül egy megtakarítási számlára helyezik el, az Apple Card felhasználók további pénzt is befizethetnek egy kapcsolódó bankszámlára vagy Apple Cash egyenlegükre.

Az Apple a Goldman Sachs együttműködésével indítja el a megtakarítási számlát.

Az Apple Card megtakarítási számla felhasználói a Wallet alkalmazásban megjelenő irányítópulton keresztül kezelhetik számláikat, ahol nyomon követhetik a kamatokat, a számlaegyenleget, illetve pénzt vehetnek fel.

Apple Card megtakarítási számla hogyan működik - online férfimagazinApple Card megtakarítási számla hogyan működik - online férfimagazin

Kép: Apple

Az új megtakarítási számla az Apple Card felhasználói számára érhető el, egyelőre az Egyesült Államokban.Source

Most Popular

Recent Comments