szombat, május 25, 2024
Home Macbook A Bitcoin whitepaper el van rejtve minden Apple MacBookon

A Bitcoin whitepaper el van rejtve minden Apple MacBookon

Andy Baio független blogger nemrégiben egy blogbejegyzésben feltárta, hogy a Bitcoin whitepaper el van rejtve minden Apple MacBook számítógépen, amelyen a macOS szoftver legújabb verziója fut.

Baio szerint a fájl a Mojave-től (10.14.0) a jelenlegi Ventura (13.3) verzióig minden verzióban megtalálható, bár a High Sierra (10.13) vagy korábbi verzióban nem.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Hogyan ellenőrizhetik a Macbook-felhasználók a Bitcoin fehér könyvet

A Macbook-felhasználók úgy ellenőrizhetik a Bitcoin fehér könyvét a laptopjaikon, hogy megnyitják a „Terminált”, és beírják az alábbi parancsot:

Ha a macOS 10.14 vagy újabb verziót használ, a Bitcoin PDF az ‘Előnézet’-ben fog megnyílni.

Baio szerint a Bitcoin whitepaper az Apple „Image Capture” segédprogramjában elrejtve található.

Megjegyezte, hogy ez nem biztos, hogy minden felhasználó számára alapértelmezetten telepítve van, és nem világos, hogy egyes felhasználók miért nem férnek hozzá.

A dokumentum eléréséhez válassza ki a „Virtual Scanner II-t” az „Image Capture” segédprogramból, állítsa a Media-t „Document”-re, a Media DPI-t pedig „72 DPI”-re.

Ez megjeleníti a Bitcoin fehérkönyv első oldalának előnézetét. Ennek a rejtett dokumentumnak a célja továbbra is ismeretlen.

Teljesen automatizált kereskedési szoftver, ami éjjel-nappal teszi a dolgát, ez a Zeta Broker! Próbáld ki akár ingyenes demószámlán most!

Kérdések merültek fel azzal kapcsolatban, hogy miért van elrejtve a Bitcoin fehérkönyv az Apple készülékein.

A találgatások szerint egy titkos Bitcoin maximalista dolgozhat az Apple-nél, bár ez egyelőre nincs megerősítve.

Emellett egyesek azt is felvetették, hogy a whitepaper talán csak tesztelési célokat szolgált, és nem a felhasználóknak szánták. Egyelőre nincs végleges válasz.

zeta

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Source

Most Popular

Ezekkel az újdonságokkal tarolhat az iPhone 16 Pro

Egy neves elemző szerint a nagyobb kijelző és a periszkópkamera lesz a két nagy újdonság. Míg az iPhone 15 modellekhez új...

Apple Watch-a mentette meg egy nő életét

Az okosórákon elérhető esésészlelés funkciónak köszönheti egy nő az életét. A kezén lévő Apple Watch ugyanis még időben riasztotta a segélyhívót.   Számos módon...

ITB Today 05/19: Itt az adat, hol az adat?

Itt az adat, hol az adat? Mind több vállalat hallja és tudja, hogy kezdenie kellene valamit a nála felgyűlt vagy a külső forrásokból egyre könnyebben...

ChatGPT alkalmazást indít iOS-re az OpenAI

Az OpenAI egy olyan iOS-alkalmazást jelentett be, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy útközben is hozzáférjenek a vállalat népszerű AI chatbotjához. Ígéretük szerint...

Recent Comments