csütörtök, május 30, 2024
Home Apple hírek Állítólag már teszteli az első hajtogatható eszközét az Apple

Állítólag már teszteli az első hajtogatható eszközét az Apple

Várható volt, hogy előbb-utóbb az Apple is előáll egy ilyen készülékkel, most azonban a forrás miatt is van okunk bizakodónak lenni.

Nyílt titok volt, hogy az Apple előbb-utóbb szeretne belépni a hajtogatható eszközök piacára, pláne annak fényében, hogy az új piaci szegmens egyik legfontosabb szereplője a cég közvetlen riválisa, a Samsung. A dél-koreai vállalat évről-évre egyre magabiztosabb lehet az őrületes tempóban fejlődő Galaxy Z Flip és Z Fold eszközök miatt, miközben az Apple még semmit nem lépett ebbe az irányba hivatalosan.

Miközben bejelentésre valószínűleg még mindig egy jó darabig nem számíthatunk, most egy fontos piaci forrás erősítette meg, hogy a cupertinói cég valóban dolgozik egy összecsukható eszközön.

Ming-Chi Kuo neve már ismerős lehet azoknak, akik követik az Apple-lel kapcsolatos híreket, a forrás ugyanis rendszeresen szállítja a cég legféltettebb titkait, hónapokkal azok hivatalos bejelentése előtt. Most a hajtogatós Apple eszközzel kapcsolatos hírekkel sem maradt adós, merész találgatásokra azonban senki ne számítson.

Kuo korábban 2024-re, tehát 2 év múlvára tippelte, hogy az Apple előállhat valamilyen hajtogatható eszközzel, most azonban frissítette ezzel kapcsolatos meglátásait. Szerinte jelenleg az a valószínűbb, hogy az Apple 2025 előtt nem fog előállni ilyen eszközzel, akkor azonban vagy egy iPad vagy egy iPad és iPhone hibrid készüléket fognak bemutatni.

Kuo azt is elárulta, az Apple jelenleg egy 9 inch-es kijelzőt tesztel, amivel az almás cég mindkét jelenleg elérhető, hajtogathatós Samsung készüléknél nagyobbat dobhatna a piacra, erre azonban úgy tűnik még éveket kell várnunk.

Komolyabban érdekel az IT? Informatikai, infokommunikációs döntéshozóknak szóló híreinket és elemzéseinket itt találod.

Most Popular

Ezekkel az újdonságokkal tarolhat az iPhone 16 Pro

Egy neves elemző szerint a nagyobb kijelző és a periszkópkamera lesz a két nagy újdonság. Míg az iPhone 15 modellekhez új...

Apple Watch-a mentette meg egy nő életét

Az okosórákon elérhető esésészlelés funkciónak köszönheti egy nő az életét. A kezén lévő Apple Watch ugyanis még időben riasztotta a segélyhívót.   Számos módon...

ITB Today 05/19: Itt az adat, hol az adat?

Itt az adat, hol az adat? Mind több vállalat hallja és tudja, hogy kezdenie kellene valamit a nála felgyűlt vagy a külső forrásokból egyre könnyebben...

ChatGPT alkalmazást indít iOS-re az OpenAI

Az OpenAI egy olyan iOS-alkalmazást jelentett be, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy útközben is hozzáférjenek a vállalat népszerű AI chatbotjához. Ígéretük szerint...

Recent Comments