szerda, december 6, 2023
HomeApple hírekÁllítólag már teszteli az első hajtogatható eszközét az Apple

Állítólag már teszteli az első hajtogatható eszközét az Apple

Várható volt, hogy előbb-utóbb az Apple is előáll egy ilyen készülékkel, most azonban a forrás miatt is van okunk bizakodónak lenni.

Nyílt titok volt, hogy az Apple előbb-utóbb szeretne belépni a hajtogatható eszközök piacára, pláne annak fényében, hogy az új piaci szegmens egyik legfontosabb szereplője a cég közvetlen riválisa, a Samsung. A dél-koreai vállalat évről-évre egyre magabiztosabb lehet az őrületes tempóban fejlődő Galaxy Z Flip és Z Fold eszközök miatt, miközben az Apple még semmit nem lépett ebbe az irányba hivatalosan.

Miközben bejelentésre valószínűleg még mindig egy jó darabig nem számíthatunk, most egy fontos piaci forrás erősítette meg, hogy a cupertinói cég valóban dolgozik egy összecsukható eszközön.

Ming-Chi Kuo neve már ismerős lehet azoknak, akik követik az Apple-lel kapcsolatos híreket, a forrás ugyanis rendszeresen szállítja a cég legféltettebb titkait, hónapokkal azok hivatalos bejelentése előtt. Most a hajtogatós Apple eszközzel kapcsolatos hírekkel sem maradt adós, merész találgatásokra azonban senki ne számítson.

Kuo korábban 2024-re, tehát 2 év múlvára tippelte, hogy az Apple előállhat valamilyen hajtogatható eszközzel, most azonban frissítette ezzel kapcsolatos meglátásait. Szerinte jelenleg az a valószínűbb, hogy az Apple 2025 előtt nem fog előállni ilyen eszközzel, akkor azonban vagy egy iPad vagy egy iPad és iPhone hibrid készüléket fognak bemutatni.

Kuo azt is elárulta, az Apple jelenleg egy 9 inch-es kijelzőt tesztel, amivel az almás cég mindkét jelenleg elérhető, hajtogathatós Samsung készüléknél nagyobbat dobhatna a piacra, erre azonban úgy tűnik még éveket kell várnunk.

Komolyabban érdekel az IT? Informatikai, infokommunikációs döntéshozóknak szóló híreinket és elemzéseinket itt találod.

Most Popular

Recent Comments