vasárnap, július 14, 2024
Home Apple Watch Alumínium töltő jár az Apple Watch Series 7-hez

Alumínium töltő jár az Apple Watch Series 7-hez

Az Apple Watch Series 7 új, alumíniumból készült töltőkoronggal rendelkezik a korábbi műanyag helyett.

Mivel az Apple Watch Series 7 pár napon belül kerül csak a boltokba, még mindig vannak apróságok, amelyeket most fedezünk fel. Miután megszüntették az Apple Watch embargóját, megnézhettük a dobozban található új tápkábelt és töltőt.

Amint azt az olasz YouTuber iMatteo észrevette, az új Apple Watch Series 7 töltőkorong műanyag helyett alumíniumból készült, emellett pedig USB-C csatlakozóval és nem USB-A-val érkezik, amint arról korábban beszámoltunk.

Alumínium töltő jár az Apple Watch Series 7-hez

Az Apple Watch Series 7 egyik újdonsága, hogy gyorsabban tud töltődni, de ehhez az Apple-nek le kellett váltania a töltő korongot. A gyártó állítása szerint az Apple Watch Series 7 az új kábelnek köszönhetően 33%-kal gyorsabban tölthető és 45 perc alatt 80%-os töltöttséget ígér.

Természetesen a felhasználóknak ehhez szükségük van az Apple 20 W teljesítményű töltőfejére is, amely az iPad Air, az iPad Pro vagy a HomePod mini tartozéka, hogy kihasználhassák a gyors töltést.

Apple Watch Series 7 szállítások

Ettől eltekintve ennek az új órának a legfőbb vonzereje a nagyobb, 41 és 45 mm-es kijelző, összehasonlítva a régebbi, 40 és 44 mm-es verziókkal. Ez a nagyobb kijelző helyet biztosít néhány új óralapnak, a módosított felhasználói felületnek és a QWERTY billentyűzetnek QuickPath funkcióval, így a felhasználók húzással gépelhetnek az Apple Watch Series 7 használata közben.

Az új Apple Watch jelenleg előrendelhető, bár november közepéig eltarthat, amíg megkapod, ha online rendeled. Az ügyfelek pénteken is megpróbálhatják beszerezni az Apple Watch Series 7-et, amikor hivatalosan is megjelenik az Apple Store-ban és más kiskereskedőknél.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Most Popular

Ezekkel az újdonságokkal tarolhat az iPhone 16 Pro

Egy neves elemző szerint a nagyobb kijelző és a periszkópkamera lesz a két nagy újdonság. Míg az iPhone 15 modellekhez új...

Apple Watch-a mentette meg egy nő életét

Az okosórákon elérhető esésészlelés funkciónak köszönheti egy nő az életét. A kezén lévő Apple Watch ugyanis még időben riasztotta a segélyhívót.   Számos módon...

ITB Today 05/19: Itt az adat, hol az adat?

Itt az adat, hol az adat? Mind több vállalat hallja és tudja, hogy kezdenie kellene valamit a nála felgyűlt vagy a külső forrásokból egyre könnyebben...

ChatGPT alkalmazást indít iOS-re az OpenAI

Az OpenAI egy olyan iOS-alkalmazást jelentett be, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy útközben is hozzáférjenek a vállalat népszerű AI chatbotjához. Ígéretük szerint...

Recent Comments