Home Apple Watch Alumínium töltő jár az Apple Watch Series 7-hez

Alumínium töltő jár az Apple Watch Series 7-hez

Az Apple Watch Series 7 új, alumíniumból készült töltőkoronggal rendelkezik a korábbi műanyag helyett.

Mivel az Apple Watch Series 7 pár napon belül kerül csak a boltokba, még mindig vannak apróságok, amelyeket most fedezünk fel. Miután megszüntették az Apple Watch embargóját, megnézhettük a dobozban található új tápkábelt és töltőt.

Amint azt az olasz YouTuber iMatteo észrevette, az új Apple Watch Series 7 töltőkorong műanyag helyett alumíniumból készült, emellett pedig USB-C csatlakozóval és nem USB-A-val érkezik, amint arról korábban beszámoltunk.

Alumínium töltő jár az Apple Watch Series 7-hez

Az Apple Watch Series 7 egyik újdonsága, hogy gyorsabban tud töltődni, de ehhez az Apple-nek le kellett váltania a töltő korongot. A gyártó állítása szerint az Apple Watch Series 7 az új kábelnek köszönhetően 33%-kal gyorsabban tölthető és 45 perc alatt 80%-os töltöttséget ígér.

Természetesen a felhasználóknak ehhez szükségük van az Apple 20 W teljesítményű töltőfejére is, amely az iPad Air, az iPad Pro vagy a HomePod mini tartozéka, hogy kihasználhassák a gyors töltést.

Apple Watch Series 7 szállítások

Ettől eltekintve ennek az új órának a legfőbb vonzereje a nagyobb, 41 és 45 mm-es kijelző, összehasonlítva a régebbi, 40 és 44 mm-es verziókkal. Ez a nagyobb kijelző helyet biztosít néhány új óralapnak, a módosított felhasználói felületnek és a QWERTY billentyűzetnek QuickPath funkcióval, így a felhasználók húzással gépelhetnek az Apple Watch Series 7 használata közben.

Az új Apple Watch jelenleg előrendelhető, bár november közepéig eltarthat, amíg megkapod, ha online rendeled. Az ügyfelek pénteken is megpróbálhatják beszerezni az Apple Watch Series 7-et, amikor hivatalosan is megjelenik az Apple Store-ban és más kiskereskedőknél.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Most Popular

Folytatódik a szappanopera, fellebbez az Apple az Epic Games-perben

Téved, aki azt gondolta, hogy a szeptemberi bírósági ítélet pontot tesz az Apple – Epic Games jogi csatározásának végére. Tíz közül ugyan csak...

Alumínium töltő jár az Apple Watch Series 7-hez

Az Apple Watch Series 7 új, alumíniumból készült töltőkoronggal rendelkezik a korábbi műanyag helyett. Mivel az Apple Watch Series 7 pár napon belül kerül...

iPhone 12-t rendelt a netről, két csomag szappant kapott

Volt nagy meglepetés, mikor az indiai férfi felbontotta a dobozt. Azóta visszakapta a pénzét. Egy indiai férfi előre fizetett egy interneten vásárolt iPhone-ért,...

Baj van, tízmillióval kevesebb iPhone 13-at fognak gyártani

A nemzetközi félvezetőhiány következtében tízmillióval csökkentette megrendeléseinek számát az Apple az iPhone 13 termékcsaládra vonatkozóan. A Bloomberg értesülései szerint  2021-re 90 millió iPhone-t...

Recent Comments