csütörtök, június 20, 2024
Home Apple hírek Apple TV-sek figyelem: Jön a Hamilton-doku!

Apple TV-sek figyelem: Jön a Hamilton-doku!

Az előfizetéses streaming óriás, az Apple TV+ bejelentette, hogy szerződést kötött a hétszeres Forma-1-es világbajnok Lewis Hamiltonról szóló új dokumentumfilm bemutatására.

Az egyelőre név nélküli projektet Matt Kay brit filmes rendezi majd, a producerei pedig maga Hamilton és menedzsere, Penni Thow, a One Community és a Box to Box Films – a Netflix F1-es sorozatának, a Drive To Survive-nak, valamint a kritikusok által elismert Senna és Maradona című filmeknek a producerei.

-Hirdetés-

A dokumentumfilm teljes hozzáférést kapott Hamiltonhoz és a csapatához, és “vendéginterjúk egész sorát”, valamint a pályán és azon kívül készült felvételeket ígér.

Az HBO korábbi vezérigazgatója, Richard Plepper lesz a főgyártásvezető Scott Budnickkal (akinek többek között a Másnaposok című film is a nevéhez fűződik) együtt.

-Hirdetés-

Az Apple TV+ a Hamilton-dokumentumfilmet a nem fikciós/nem szkriptelt tartalmak egyre bővülő listájához adja hozzá, amelyhez tartozik a They Call Me Magic – az NBA-sztár Earvin “Magic” Johnson élettörténete is.

Izgalmas úton járt

Az Apple TV+ közleménye szerint: “Hamilton szakmailag, társadalmilag és kulturálisan is feltérképezetlen utat járt be, és globális szinten átalakította a sportot.”

“A munkásosztálybeli családból származó Lewis olyan sportágban ért el sikereket, ahol az esélyek ellene szóltak, de a tehetsége tündökölt, így több mint egy évtizeden át uralta a sportágat.”

“Hamilton jelenleg az egyetlen fekete versenyző, aki a Forma-1-es sorozatban versenyez. Magáévá tette azt, ami őt mássá tette, és a karrierje csúcsára való felemelkedése arra késztette, hogy a platformját arra használja, hogy pozitív változást érjen el a jövő generációi számára.”

Korábban is szerepelt már a vásznon

Hamiltont – aki korábban a Verdák animációs sorozatban szerepelt hangjával, és a Zoolander 2. című filmben a sok sztár egyike volt, aki cameo szerepelt – kapcsolatba hozták, mint konzultánst és lehetséges szereplőt a Brad Pitt főszereplésével készülő Apple Original Films F1-es filmprojektben is.

A hírek szerint Pitt egy veterán autóversenyzőt fog alakítani, aki visszatér a visszavonulása után, hogy mentoráljon egy fiatal versenyzőt, miközben a saját utolsó esélyét is megragadja a pályán való dicsőség megszerzésére.

Most Popular

Ezekkel az újdonságokkal tarolhat az iPhone 16 Pro

Egy neves elemző szerint a nagyobb kijelző és a periszkópkamera lesz a két nagy újdonság. Míg az iPhone 15 modellekhez új...

Apple Watch-a mentette meg egy nő életét

Az okosórákon elérhető esésészlelés funkciónak köszönheti egy nő az életét. A kezén lévő Apple Watch ugyanis még időben riasztotta a segélyhívót.   Számos módon...

ITB Today 05/19: Itt az adat, hol az adat?

Itt az adat, hol az adat? Mind több vállalat hallja és tudja, hogy kezdenie kellene valamit a nála felgyűlt vagy a külső forrásokból egyre könnyebben...

ChatGPT alkalmazást indít iOS-re az OpenAI

Az OpenAI egy olyan iOS-alkalmazást jelentett be, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy útközben is hozzáférjenek a vállalat népszerű AI chatbotjához. Ígéretük szerint...

Recent Comments