szerda, március 22, 2023
Home Apple hírek Apple Watch 7: nagyobb, de nem nagy meglepetés az új okosóra |...

Apple Watch 7: nagyobb, de nem nagy meglepetés az új okosóra | 24.hu

Az Apple szeptember 14-én tartott eseményén az iPhone 13 mellett megmutatta az Apple Watch 7-et is, ami némi frissítést hoz a sorozatban. Ugyan a harmadik negyedévig még egyelőre nem jelenik meg a viselhető kütyü, a bejelentésnek köszönhetően tudjuk, mire lehet számítani.

Az Apple Watch 7 ugyan megtartja a lekerekített sarkakat, de a vékonyabb peremeknek köszönhetően 20 százalékot nőtt a kijelzőterület az Apple Watch 6-hoz képest. Két új méretben lehet majd kapni, 41 mm-es és 45 mm-es változatban. Ugyan ez nem tűnik nagy dolognak, de utoljára az Apple Watch 2-nél érkeztek nagyobb méretek, akkor a 40 mm-es és 44 mm-es változatok, amiket most leváltanak az egy milliméterrel megnövelt méretek. A növelés előnye többek közt, hogy annyival nagyobb a képernyő, hogy 50 százalékkal több szöveg fér el rajta, illetve a szövegbevitel is könnyebb lesz, mivel a kijelzőre már ráfér egy teljes billentyűzet.

A vártakkal ellenben tehát radikális dizájnbeli változás nem történt, és egészségügyi funkciók terén sincs újdonság – jó eséllyel az Apple Watch 8 kapja meg a vérnyomás és a vércukorszint méréséhez szükséges szenzorokat.

Az új okosóra mindig aktív kijelzője zárt térben 70%-kal fényesebb leengedett kézzel, WR50-es vízállósági besorolással bír, IP6X porállóság jellemzi – sorolta a cég. Az akkumulátor az elődhöz képest ugyanaz maradt a 18 óra üzemidejével, de a töltése 33 százalékkal gyorsabban történik. Öt vadiúj színű alumíniumtokkal lesz választható.

Hivatalos magyar ár egyelőre nem került fel a cég weboldalára, ahogy az sem, hogy pontosan mikor jelenik meg az ősz folyamán.

Most Popular

Az Apple sokat kritizált lépését veheti át a Samsung

Korábban sok kritika érte a cupertinói vállalatot, amiért kivette a töltőt a dobozból, ám úgy tűnik, hamarosan a Samsung is hasonló útra léphet. ...

KárpátHír • Hírek Kárpátaljáról, Ukrajnából Önnek!

A Kremlben elrendelték, hogy senki sem használhatja az Apple mobiljait az épületben. A Reuters információi szerint az oroszok a nyugati kémektől tartanak. Source

Különleges hadművelet indul az iPhone ellen

Az orosz kormányzat nem szeretne egyetlen Apple okostelefont sem látni a minisztériumi tisztségviselők kezében. A Kommerszant tegnapi beszámolója szerint orosz kormányzati körökben kötelezően el...

Recent Comments