Home Apple hírek Az Apple jogászokkal próbálja megállítani a szivárgásokat

Az Apple jogászokkal próbálja megállítani a szivárgásokat

Gyakorlatilag folyamatosak és megállíthatatlanok a szivárgások az Apple következő termékeiről, a legszigorúbb belső előírások ellenére is.

A jelentések alapján a cupertinói óriás azonban igyekszik gátat szabni a szivárgásoknak, ennek keretében pedig számos országban elkezdte beperelni azokat, akik koncepcióképeket, renderelt képeket készítenek a még be nem jelentett, új Apple termékekről.

A Concept Creator néven ismert holland Jermaine Smit az is az Apple új célpontjai között van, állítása szerint már kapott is egy levelet, amelyben utasították, hogy hagyjon fel a tevékenységével.

Jermaine Smit azért kerülhetett az Apple célkeresztjébe, mert többek között az AirPods Maxról tett közzé Jon Prosser együttműködésével képeket, amelyek kísértetiesen hasonlítottak a később bejelentett vezeték nélküli fejhallgatóra.

Smit ragaszkodik hozzá, hogy a renderelt anyagokat az online, akkoriban szabadon elérhető információk alapján készítette. Az Apple szerint azonban az effajta tevékenység így is árt a cégnek, mert kiiktatja a meglepetés erejét és a várakozást is megtöri. Smit saját állítása szerint nem tudja, hogy mi lesz ezek után a karrierjével.

A jelentések szerint az Apple új szivárgásellenes irányelvei hasonló jogi lépéseket hozhatnak a koncepciógyártókkal szemben, világszerte.

Most Popular

Olcsó iPhone-nal készülhet az Apple 2022-re

A legfrissebb értesülések szerint már 2022 első félévében bemutathatja az Apple az iPhone SE harmadik generációs változatát, ami 5G-képes készülék lesz. Amikor az...

Mától iPhone-ra is letölthető az uniós védettségi igazolvány applikációja

Magyarország július elsejével bevezette az uniós védettségi igazolást, ami kétnyelvű (magyar és angol) és applikációként, illetve nyomtatható formában is elérhető. Amikor az erről szóló...

Lenyomta egy kínai márka az Apple telefonokat | Vezess

Úgy tűnik, a kínai mobilgyártás világuralomra törését még a Huawei ellen bevezetett amerikai szankciók sem törték meg. A Huaweit még 2019-ben, Donald Trump elnöksége...

Végre iPhone-ra is letölthető az uniós védettségi igazolvány applikáci

Magyarország július elsejével bevezette az uniós védettségi igazolást, ami kétnyelvű (magyar és angol) és applikációként, illetve nyomtatható formában is elérhető. Amikor az erről szóló...

Recent Comments