hétfő, január 17, 2022
Home Apple hírek Az Apple jogászokkal próbálja megállítani a szivárgásokat

Az Apple jogászokkal próbálja megállítani a szivárgásokat

Gyakorlatilag folyamatosak és megállíthatatlanok a szivárgások az Apple következő termékeiről, a legszigorúbb belső előírások ellenére is.

A jelentések alapján a cupertinói óriás azonban igyekszik gátat szabni a szivárgásoknak, ennek keretében pedig számos országban elkezdte beperelni azokat, akik koncepcióképeket, renderelt képeket készítenek a még be nem jelentett, új Apple termékekről.

A Concept Creator néven ismert holland Jermaine Smit az is az Apple új célpontjai között van, állítása szerint már kapott is egy levelet, amelyben utasították, hogy hagyjon fel a tevékenységével.

Jermaine Smit azért kerülhetett az Apple célkeresztjébe, mert többek között az AirPods Maxról tett közzé Jon Prosser együttműködésével képeket, amelyek kísértetiesen hasonlítottak a később bejelentett vezeték nélküli fejhallgatóra.

Smit ragaszkodik hozzá, hogy a renderelt anyagokat az online, akkoriban szabadon elérhető információk alapján készítette. Az Apple szerint azonban az effajta tevékenység így is árt a cégnek, mert kiiktatja a meglepetés erejét és a várakozást is megtöri. Smit saját állítása szerint nem tudja, hogy mi lesz ezek után a karrierjével.

A jelentések szerint az Apple új szivárgásellenes irányelvei hasonló jogi lépéseket hozhatnak a koncepciógyártókkal szemben, világszerte.

Most Popular

Ismét perlik az Apple-t, ezúttal egy töltési probléma miatt

Talán nem túlzunk azzal a kijelentéssel, hogy a tech iparból a legtöbbször az Apple-lel kapcsolatban kapja fel a sajtó, ha közük van valamilyen bírósági...

Az iPad Air is frissül az új iPhone SE mellett

Mindenki úgy kalkulál, hogy az Apple a tavasszal esedékes bemutatóján a friss iPhone SE-t fogja fókuszba helyezni. Ezzel kapcsolatban azt várja a szakma, hogy...

Átalakul a céges laptopok piaca: egyre több a MacBook az irodákban

A cikk megjelenését az iSTYLE támogatta. Amikor egy vállalat informatikai beruházást hajt végre, több szempontot is mérlegelnie kell, például az alkalmazottak és a...

Borsos áron jöhet az Apple kevert valóságos kütyüje | 24.hu

Egy ideje már lehet róla hallani, hogy az Apple headsetet fejleszt, ami a cég első kevertvalóság-eszköze lesz. A belsős forrásokkal ellátott Mark Gurman, a...

Recent Comments