Home Apple hírek Már PC-n és az Apple mobileszközein is elérhető az Xbox Cloud Gaming

Már PC-n és az Apple mobileszközein is elérhető az Xbox Cloud Gaming

Egyik pillanatról a másikra potenciális felhasználók tömegei férnek hozzá az Xbox Game Pass Ultimate előfizetésbe épített szolgáltatáshoz.

Újabb jelentős mérföldkőhöz érkezett a Microsoft leánykori nevén Project xCloudként ismert felhőszolgáltatása, hiszen mostantól azok is kedvükre használhatják az xbox.com/play oldalt felkeresve, akik nem rendelkeznek androidos telefonnal vagy tablettel.

Huszonkét országban, köztük hazánkban is elég ahhoz egy Microsoft Edge vagy Chrome böngészőt futtató Windows 10-es PC, hogy amennyiben előfizetünk az Xbox Game Pass Ultimate-re, játékok százait pörgethessünk 1080p felbontáson akár 60 fps-sel. Lényegtelen, hogy a gépünk megfelel-e például a Forza Horizon 4 vagy a Gears 5 támasztotta rendszerkövetelményeknek.

Ugyanígy iPone-on és iPaden is elindíthatunk egy sor játékot – köztük többet érintőképernyőre optimalizált irányítással -, de van egy lényeges különbség az androidos eszközökhöz képest: az Xbox Cloud Gaming a Safari böngészőből fut, nem pedig natív alkalmazásként.

1

A Microsoft nemrég frissítette adatközpontjait és váltotta fel Xbox Series X konzolokkal az eddig szolgálatot teljesítő Xbox One S gépeket, ami egyértelmű minőségnövekedéssel járt együtt. A redmondiak pedig nem állnak meg itt, idővel kiterjesztik a felhőt az új játékokkal egyre nehezebben megbirkózó One konzolcsaládra is, így azokat akár évekkel később is használhatjuk Series X|S generációra tervezett játékok futtatására.

<!––> Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!

Még van mit mesélnünk neked, minden érdekességet megtalálsz itt!

Most Popular

Telefonra csatolható aksit dobott piacra az Apple | 24.hu

Az Apple oldalára csendesen felkerült egy MagSafe akkumulátor, ami az iPhone 12-es mobilok felhasználóinak jó hír – számolt be róla a GSMArena. A kiegészítő...

40 ezer forintos, telefonra csatolható akkumulátort dob piacra az Apple

A kiegészítő a MagSafe nevű technológia miatt „ragad” a készülék hátuljára, így csakis a 12-es szériával kompatibilis. MagSafe akkumulátor néven hozta forgalomba új...

Eltekint a 69 grafikus ábrázolásától az Apple

Csak 68 vagy 70 Fahrenheit lehet a hőmérséklet az időjárásappban. Internetes szenzációt keltett a The Verge beszámolója, amely szerint az iPhone gyári időjárásappja Fahrenheit-fok esetén...

Külső akkut készített az iPhone 12-höz az Apple

Mágneses módon rögzíthető fel a készülékek hátlapjára. Más gyártók jó ideje elérhető hasonló termékei után most az Apple is piacra dobott egy külső akkut az...

Recent Comments