csütörtök, május 30, 2024
Home Apple hírek Az Apple megelőzte a Samsungot, ha a koreai gyártó...

Az Apple megelőzte a Samsungot, ha a koreai gyártó…

2022.12.29| GsmArena

Samsung Galaxy S22 eladások elmaradnak a 30 millió eladási céltól, az összecsukható készülékek is csökkenő tendenciát mutatnak.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A Galaxy S22 szériától azt várták, hogy megerősíti a Samsung pozícióját a csúcsgyártók között, de az eladások nem érték el a kitűzött célt. Koreai források szerint a Samsung mindössze 2%-kal növelte készülékei ASP-jét (átlagos eladási ár), míg az Apple 7%-os növekedést ért el.

A helyi média és elemzők rámutattak, hogy a Samsung külföldön elveszítheti prémium imázsát, mivel a legkelendőbb modell a szuperolcsó Galaxy A12 volt, míg az összecsukható készülékek eladásai az Egyesült Államokban is elmaradtak a várakozásoktól. A csökkenés várhatóan az ünnepi időszakban is folytatódik.

Az Apple megelőzte a Samsungot, ha a koreai gyártó így folytatja, hamarosan el fognak tűnni!

A kutatás szerint a Galaxy S22 nem fogja tudni elérni a 30 milliós eladási célt a Galaxy S23 készülékek érkezése előtt. Még a Galaxy Z Flip és Galaxy Z Fold készülékek növekvő eladásai ellenére is a klasszikus zászlóshajó iránti érdeklődés csökkenése árt a Samsung általános eredményeinek.

A helyi média rámutatott, hogy a bevételek 4%-kal csökkentek, az okostelefonok értékesítési részesedése pedig enyhén – mindössze 0,2%-kal – csökkent.

A Galaxy Z Flip4 a nemzetközi színtéren, különösen Észak-Amerikában is komoly visszaesést mutat. A DSCC kimutatta, hogy az új összecsukható elmarad elődjétől, a Galaxy Z Flip3-tól, és a szállítási részesedés nem haladta meg a 10%-ot Kanadában, az Egyesült Államokban, valamint az ázsiai szomszédos Japánban és Kínában.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:

messenger whatsapp facebook twitter email

Source

Most Popular

Ezekkel az újdonságokkal tarolhat az iPhone 16 Pro

Egy neves elemző szerint a nagyobb kijelző és a periszkópkamera lesz a két nagy újdonság. Míg az iPhone 15 modellekhez új...

Apple Watch-a mentette meg egy nő életét

Az okosórákon elérhető esésészlelés funkciónak köszönheti egy nő az életét. A kezén lévő Apple Watch ugyanis még időben riasztotta a segélyhívót.   Számos módon...

ITB Today 05/19: Itt az adat, hol az adat?

Itt az adat, hol az adat? Mind több vállalat hallja és tudja, hogy kezdenie kellene valamit a nála felgyűlt vagy a külső forrásokból egyre könnyebben...

ChatGPT alkalmazást indít iOS-re az OpenAI

Az OpenAI egy olyan iOS-alkalmazást jelentett be, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy útközben is hozzáférjenek a vállalat népszerű AI chatbotjához. Ígéretük szerint...

Recent Comments