szerda, március 22, 2023
Home Iphone Bemutatkozik az iPhone 13, érkezik a jövő vidámparkja, Gyurcsány Ferenc nem érti

Bemutatkozik az iPhone 13, érkezik a jövő vidámparkja, Gyurcsány Ferenc nem érti

Kerek egy hét múlva virtuális eseményen mutatja be legújabb telefonját az iPhone. A technikai részletekről korábban is írtunk már, ám most újabb adalékok érkeztek. 

Intellektuális vidámpark, Budapestre érkező jövő. Tudomány és technika, ember és civilizáció. Kellően titokzatos? Pedig egyszerű az egész. Itt kiderül minden. 

Gyurcsány Ferenc exminiszterelnök formállogikai fejtörőre invitálta honfitársait. A gondolatfutam kiindulópontja az volt, hogy ő még nincsen börtönben, pedig a jobboldaliak szerint állítólag ő az ördög maga. Mi lehet a megfejtés? A lehetséges következtetésekről bővebben  itt  olvashatnak .  

Ma kiderült minden – amit valaha tudni szeretett volna, de sosem mert megkérdezni – a barlanglakásokról is. A fotókkal bőségesen illusztrált válaszokat itt találja. 

Külpolitikai cikkeink sorában természetesen megkerülhetetlen volt az afganisztáni helyzet. Végigelemeztük az új tálib kormány tagjai körüli furcsaságokat. Annyit elárulhatunk kedvcsinálónak, hogy az FBI is szóba kerül. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Most Popular

Az Apple sokat kritizált lépését veheti át a Samsung

Korábban sok kritika érte a cupertinói vállalatot, amiért kivette a töltőt a dobozból, ám úgy tűnik, hamarosan a Samsung is hasonló útra léphet. ...

KárpátHír • Hírek Kárpátaljáról, Ukrajnából Önnek!

A Kremlben elrendelték, hogy senki sem használhatja az Apple mobiljait az épületben. A Reuters információi szerint az oroszok a nyugati kémektől tartanak. Source

Különleges hadművelet indul az iPhone ellen

Az orosz kormányzat nem szeretne egyetlen Apple okostelefont sem látni a minisztériumi tisztségviselők kezében. A Kommerszant tegnapi beszámolója szerint orosz kormányzati körökben kötelezően el...

Recent Comments