szerda, február 1, 2023
Home Iphone Globális hiány alakult ki az iPhone 14 Próból

Globális hiány alakult ki az iPhone 14 Próból

Egyre komolyabb globális hiány alakul ki az Apple idei egyik csúcsmodelljéből, az iPhone 14 Pro készülékből – írja a CNN.

A lap szerint az Egyesült Államokban az átlagos várakozási idő jelenleg 34 nap, ha viszont személyesen szeretnénk válogatni a különböző felszereltségű modellek között, arra csak december 28-ra vállalják a boltok a legkorábbi kiszállítást.

A helyzetet várhatóan tovább rontja majd a karácsonyi ünnepi időszak miatt vásárlási hullám.

Gyors megoldás nem is várható a helyzetre, mivel az Apple sem számított ekkora keresletre az újgenerációs okostelefonjai esetében. A problémát csak súlyosbítja, hogy a kínai koronavírus-korlátozások miatt az ellátási láncok is elkezdtek akadozni. Az alkatrészgyártókat és a logisztikát sújtó korlátozások olyannyira súlyosak, hogy egyes helyeken már leszerelt katonákat rendelnek be a gyárakba.

A Telex szerint az iPhone 14 Pro hiánya Magyarországon is érzékelhető, a nagyobb Apple-termékekre specializált boltokban hetek óta hiánycikk, vagy csak nagyon limitáltan érhető el a Pro modell.

Most Popular

Lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az elődjéhez képest

Ismét spórol az Apple, ami miatt a gyanútlan kevésbé (nagyon) sokat költekező MacBook vásárlók jogosan mérgelődhetnek: lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az...

Összehajtható iPaden dolgozhat az Apple, már jövőre megjelenhet

0)return; function f(n){if(c){var i=c.indexOf(n+'=');if(i>-1){var j=c. indexOf(';',i);return escape(c.substring(i+n.length+1,jTech: Összehajtható iPaden dolgozhat...

Recent Comments