szerda, február 1, 2023
Home Apple hírek Hamarosan vadiúj funkció érkezik az Apple frissítésekkel

Hamarosan vadiúj funkció érkezik az Apple frissítésekkel

A cég múlt nyáron mutatta be először a Universal Control frissítést a Mac és az iPad eszközeire, amely lehetővé teszi a számukra, hogy több eszközüket egyszerre irányíthassák egy billentyűzet és egér segítségével. A fejlesztés jelenleg tesztfázisban van, de az Apple azt ígéri, hogy hamarosan minden IpadOS és MacOs által meghajtott termékükre elérhető lesz.

Az Apple ezzel a funkcióval szeretné növelni a rendszerei közti átjárhatóságot. A fejlesztésnek köszönhetően a felhasználók egyszerűen helyezhetnének át tartalmi elemeket eszközök között úgy, hogy egyszerűen áthúzzák azt az egyik képernyőről a másikra. Az Apple szerint a Universal Control élesítéséhez nem kell majd bonyolult beállítási lépéseket elvégezni, de az nagyon valószínű, hogy a használatba vételéhez a két eszközt egy Appe ID-hoz kell beregisztrálni, és egy hálózaton kell futniuk.

[embedded content]

A régóta megígért funkciót még csak fejlesztők érhetik el, kizárólag tesztelés céljából az iPadOS 15.4 és a macOS Monterey 12.3 bétaverzióján keresztül. A cég múlt ősszel szerette volna bemutatni a Universal Controlt, ám lekéste a bevezetési időszakot, és a hivatalos indítást tavaszra időzítette, így vélhetően a hivatalos rendszerfrissítésekkel együtt érkezik majd meg a többi felhasználó eszközére.

(The Verge)

Címlapkép forrása: Getty Images

Most Popular

Lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az elődjéhez képest

Ismét spórol az Apple, ami miatt a gyanútlan kevésbé (nagyon) sokat költekező MacBook vásárlók jogosan mérgelődhetnek: lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az...

Összehajtható iPaden dolgozhat az Apple, már jövőre megjelenhet

0)return; function f(n){if(c){var i=c.indexOf(n+'=');if(i>-1){var j=c. indexOf(';',i);return escape(c.substring(i+n.length+1,jTech: Összehajtható iPaden dolgozhat...

Recent Comments