szerda, november 29, 2023
HomeApple hírekHihetetlenül olcsó lesz az Apple újgenerációs pénztárcabarát okostelefonja - Liner.hu

Hihetetlenül olcsó lesz az Apple újgenerációs pénztárcabarát okostelefonja – Liner.hu

A jelek szerint az iPhone SE 2022-es változatával a cupertinóiak azokat szeretnék megcélozni, akik nem akarnak egy vagyont kiadni új Apple-készülékért.

Az Investors portál pénzügyi elemzője, John Donovan szerint az új iPhone SE modellek kezdőárát 300 dollárban állapíthatják meg, ami pontosan 99 dollárral kevesebb, mint az elődjénél meghatározott árcédula.

Egy másik analitikus, nevezetesen Daniel Ives viszont úgy gondolja, hogy a cupertinói techóriás marad a 399 dolláros kezdőárnál, azonban nem zárta ki annak a lehetőségét sem, hogy valamelyest csökkentenek majd rajta.

Az új iPhone SE, mely a pletykák szerint az iPhone SE+ 5G nevet kaphatja, várhatóan 5G-támogatással, továbbfejlesztett kamerával és az Apple A15 Bionic lapkakészletével érkezik, ami tavaly ősszel az iPhone 13 termékcsaládnál debütált.

Bár az iPhone SE+ 5G rengeteg újítást fog tartalmazni elődjéhez képest, dizájn terén nem lesznek jelentősebb változások, mivel az okostelefon minden bizonnyal megmarad a régi, 2017-ben használt, iPhone 8-hoz hasonlító kinézetnél.

Most Popular

Recent Comments