szerda, december 6, 2023
HomeMacbookIdén érkezhet az M2 chippel ellátott MacBook Pro és MacBook Air -...

Idén érkezhet az M2 chippel ellátott MacBook Pro és MacBook Air – Liner.hu

Ha minden az Apple előzetes tervei szerint alakul, akkor idén tavasszal bemutatásra kerülhetnek az újgenerációs lapkákkal felszerelt, 13 hüvelykes képátlójú laptopok.

A cupertinói techóriás tavaly ősszel az M1 Pro és M1 Max chipekkel ellátott, 14 és 16 hüvelykes MacBook Pro notebookokra helyezte a hangsúlyt, idén azonban fordulhat a kocka, és a 2020-as, 13 hüvelykes Pro és Air modelleket cserélhetik le valami sokkal izgalmasabbra.

Mark Gurman elemző legutóbbi Power On hírlevelében arról írt, valamikor március-április környékén várható a szóban forgó laptopok megjelenése, emellett érkezhet még egy 24 hüvelykes iMac, illetve egy Mac mini is – mindegyik M2 lapkakészlettel.

Ha hihetünk az analitikus szavainak, akkor az Apple 2022-ben véglegesen befejezheti a saját chipekre történő átállást, így az iMac Pro és Mac Pro számítógépek lesznek az utolsó olyan eszközök, amelyeken még mindig az Intel hardverei futhatnak, ám ennek ténye is változhat, hiszen a pletykák szerint júniusban ránthatják le a leplet a 27 hüvelykes, mini-LED kijelzővel és ProMotion technológiával rendelkező iMac Próról.

Bármi is legyen az igazság, érdemes figyelemmel követnünk az események alakulását, nem mellesleg a naptárunkba is beírhatjuk március 8-át, hiszen mindenen bizonnyal ebben az időpontban robbanhat az Apple első idei bombája.

Most Popular

Recent Comments