szombat, május 25, 2024
Home Macbook Így nézhet majd ki az iPhone 15 Pro

Így nézhet majd ki az iPhone 15 Pro

Most először kaphatunk többé-kevésbé valós képet az iPhone 15 Pro dizájnjuról.

A 9to5Mac által megszerzett CAD-fájlok a beszámolók szerint egy tokgyártótól származnak, mindez pedig kifejezetten megszokottnak tekinthető, ugyanis a telefontokok gyártói jellemzően már jóval az adott készülékek bemutatója előtt hozzáférnek a tervekhez, hogy előre elkezdhessenek dolgozni saját termékeiken.

Soron kívül Tanulmány: a megnövelt folyadékbevitel kevés a szép bőr eléréséhez

Noha a hasonló szivárgások az esetek többségében beigazolódtak a múltban, érdemes őket fenntartásokkal kezelni, hiszen időnként belefuthatunk olyan próbálkozásokba, melyek csak hírnévszerzésre irányulnak.

Mindenesetre iparági források szerint az iPhone 15 gyártásának első fázisa már januárban megkezdődött, így a gyárakból már most is kijuthatnak információk, még akkor is, ha az iPhone 15 készülékek várhatóan csak több mint fél év múlva kerülnek piacra.

Fotó: 9to5Mac

A most látott képek a korábban pletykált iPhone dizájnváltozásokat mutatják, ezek között jobban lekerekített éleket, csökkentett képernyő körüli keretet, vastagabb kameraszigetet és jobban kiemelkedő kamerákat, illetve frissített hangerő-szabályzó és némító gombokat találhatunk – utóbbiakat vélhetően egy kapacitív változat váltja majd, vagyis búcsút inthetünk a fizikai gomboknak.

A várakozások szerint érkezik a már sokat emlegetett USB-C csatlakozó is, amely ugyan nem idegen a vállalat számára, hiszen a MacBook és iPad modellekben eddig is használták, ám az iPhone-ok esetében az EU közbeszólása nélkül továbbra is kitartott volna a lighting csatlakozó mellett a gyártó.

Az iPhone 15 csúcsmodellek egyébként várhatóan új, következő-generációs, 3 nanométeres gyártástechnológiával készölő A17-es chipet, 6 GB-ról 8 GB-ra megnövelt RAM-ot, valamint rozsdamentes acél helyett titánvázat kapnak. A csúcsmodellek várhatóan továbbra is 6,1 illetve 6,7 hüvelykes kijelzőkkel lesznek felszerelve.

Source

Most Popular

Ezekkel az újdonságokkal tarolhat az iPhone 16 Pro

Egy neves elemző szerint a nagyobb kijelző és a periszkópkamera lesz a két nagy újdonság. Míg az iPhone 15 modellekhez új...

Apple Watch-a mentette meg egy nő életét

Az okosórákon elérhető esésészlelés funkciónak köszönheti egy nő az életét. A kezén lévő Apple Watch ugyanis még időben riasztotta a segélyhívót.   Számos módon...

ITB Today 05/19: Itt az adat, hol az adat?

Itt az adat, hol az adat? Mind több vállalat hallja és tudja, hogy kezdenie kellene valamit a nála felgyűlt vagy a külső forrásokból egyre könnyebben...

ChatGPT alkalmazást indít iOS-re az OpenAI

Az OpenAI egy olyan iOS-alkalmazást jelentett be, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy útközben is hozzáférjenek a vállalat népszerű AI chatbotjához. Ígéretük szerint...

Recent Comments