vasárnap, március 26, 2023
Home Iphone Ilyen színekben és tárhellyel vehetsz iPhone 13-at

Ilyen színekben és tárhellyel vehetsz iPhone 13-at

Az Apple iPhone 13 sorozat színei és tárolási lehetőségei megjelentek az ukrán weboldalon a bejelentés előtt pár nappal.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Az iPhone 13 sorozat bemutatóját szeptember 14-én tartják, az Apple pedig már meghívókat küldött az eseményre. Rengeteg pletyka érkezett már a közelgő 2021-es iPhone-okról, amelyekről úgy érezzük, már mindent tudunk.

Tudjuk, hogy az iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro és iPhone 13 Pro Max kisebb notch-csal érkezik, az utóbbi kettő pedig 120Hz-es kijelzőt kap. A 91 Mobiles észrevett egy ukrán weboldalt, amely bemutatta – igaz, kép nélkül – az iPhone 13 modelleket, valamint azok szín- és tárolási lehetőségeit.

Ilyen színekben és tárhellyel vehetsz iPhone 13-at

Az ukrán weboldal adatai szerint az Apple iPhone 13 mini hat színben lesz kapható – fekete, kék, lila, rózsaszín, fehér és PRODUCT (Red). A mini 64 és 128 GB-os változatban lesz elérhető.

Az Apple iPhone 13 ugyanabban a hat színváltozatban kapható, mint a mini, míg a tárolási lehetőségek 128 GB és 256 GB-ra nőnek.

Ilyen színekben és tárhellyel vehetsz iPhone 13-at

A honlap szerint az Apple iPhone 13 Pro és az Apple iPhone 13 Pro Max fekete, ezüst, arany és bronz színben kerül bemutatásra. Míg a Pro verziót 128 és 256 GB-os verzióban kínálják, addig a Pro Max 256 és 512 GB-os változatban érkezik.

Az iPhone 13 sorozat specifikációi

Az iPhone 13 mini kompakt telefon lesz, mint az iPhone 12 mini, 5,4 colos kijelzőt hoz. Az iPhone 13 és 13 Pro 6,1 hüvelykes képernyővel fog bemutatkozni, míg a Pro Max modell pletykák szerint 6,7 col képátlójú panelt kap. A két Pro 120Hz-es kijelzőt kapnak. Az iPhone 13 sorozat mindegyik darabja az új A15 Bionic lapkakészlettel érkezik.

Ami az akkumulátort illeti, az iPhone 13 mini 2.406 mAh-s akkumulátort kap, míg az iPhone 13 és iPhone 13 Pro 3.095 mAh-s egységgel rendelkezhet. Az iPhone 13 Pro Max-ba 4.352 mAh-s akkumulátort tett a gyártó.

Ilyen színekben és tárhellyel vehetsz iPhone 13-at

Az iPhone 13 sorozat állítólag 25 W-os töltési támogatással és új MagSafe töltővel érkezik, de az iPhone 12-höz hasonlóan az utód valószínűleg nem tartalmaz töltőt a dobozban.

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Most Popular

Ismét új TV-csatornán kereshetik a magyarok is a világ legmenőbb focibajnokságát

Sokak szerint a legjobb, de kétségkívül a legtöbb pénzt megmozgató labdarúgó bajnokság a Premier League. Az angol pontvadászat már hosszú évek óta kisajátította a...

5 ok, amiért utálni lehet az Apple-t

Mindig lehet egy-egy vállalatot szeretni vagy gyűlölni, lássuk ezúttal, miért nem szeretjük az Apple-t. ]]>  Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! A...

Címlapunkon: Progress Software – Megbízhatóság hálózatintelligenciával

A cikkben újságszerűen lapozgatható és teljes egészében elolvasható a Computerworld magazin 2023. március 22-én megjelent lapszámának online változata. ...

Évi egymilliárdból próbál betörni a mozis piacra az Apple

Az Apple Inc. évi egymilliárd dollárt tervez mozikban forgalmazandó filmek gyártásába és forgalmazásába fektetni. ...

Recent Comments