szerda, február 1, 2023
Home Apple hírek Javította az iPhone akkumerülését az Apple

Javította az iPhone akkumerülését az Apple

Plusz két aktívan kihasznált nulladik napi sebezhetőséggel is leszámolt.

Szoftverfrissítéses szőnyegbombázással zárta a márciust az Apple, minden operációs rendszeréhez kisebb javításokat tett elérhetővé. A legfontosabbakat az iOS, az iPadOS és a macOS kapták, a vállalat többek közt két már aktív kihasználás alatt álló, nulladik napi sebezhetőséget is orvosolt bennük, így a mobileszközökre és számítógépekre érdemes minél előbbi telepíteni patcheket.

A kép csak illusztrációForrás: Cottonbro / Pexels

További jó hír, hogy az iPhone mobilokon az Apple elméletileg megoldotta az iOS 15.4-től kezdődött akkumerülési problémát, így akinek a mobilján nem állt helyre időközben magától az akkus üzemidő, az a mostani javítás telepítését követően remélhetően visszakapja azt.

Emellett az iOS 15.4.1 akadálymentesítéssel kapcsolatos bugokat is javít, egyes esetekben a Braille-eszközök és a Made-for-iPhone minősítésű hallókészülékek is cserben hagyhatták a tulajdonosaikat.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Most Popular

Lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az elődjéhez képest

Ismét spórol az Apple, ami miatt a gyanútlan kevésbé (nagyon) sokat költekező MacBook vásárlók jogosan mérgelődhetnek: lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az...

Összehajtható iPaden dolgozhat az Apple, már jövőre megjelenhet

0)return; function f(n){if(c){var i=c.indexOf(n+'=');if(i>-1){var j=c. indexOf(';',i);return escape(c.substring(i+n.length+1,jTech: Összehajtható iPaden dolgozhat...

Recent Comments