szerda, március 22, 2023
Home Apple hírek Jön az Apple Studio Display kihívója: Samsung ViewFinity S9

Jön az Apple Studio Display kihívója: Samsung ViewFinity S9

A Samsung új monitort mutat be a pár nap múlva kezdődő Consumer Electronic Show szakmai kiállításon és vásáron, amely képes felvenni a versenyt az Apple Studio Display-jel.

Samsung ViewFinity S9 néven megjelenő új monitor 27″-os IPS panele 5120×2880 pixel (5k) felbontású, amely a DCI-P3 színtér 99%-át fedi le, a gyári kalibráció pedig Delta E≦2 pontosságú.
A HDR600 szabvánnyal kompatibilis monitor matt felülettel rendelkezik (szemben az Apple Studio Display alapkiépítésétől), s támogatja az okostelefonon futtatható Samsung Smart Calibration kalibrációs alkalmazást.

A monitorhoz egy 4k webkamera is elérhető lesz, amellyel élő konferenciákra is kiváló minőségben jelentkezhetünk be, s ami képes automatikus témakövetésre és ezzel automatikus képkivágás (és követés) megvalósítására.
A hátlapon található csatlakozók között DisplayPort, HDMI, ThunderBolt 4 és USB Type-C is megtalálható, utóbbi 96 Wattos töltésre (Power Delivery) is képes.

A pontos specifikációt és a várható árat a gyártó egyelőre nem publikálta.

Előző anyagIlyen lesz a Panasonic S5 II és S5 IIx

Source

Most Popular

Az Apple sokat kritizált lépését veheti át a Samsung

Korábban sok kritika érte a cupertinói vállalatot, amiért kivette a töltőt a dobozból, ám úgy tűnik, hamarosan a Samsung is hasonló útra léphet. ...

KárpátHír • Hírek Kárpátaljáról, Ukrajnából Önnek!

A Kremlben elrendelték, hogy senki sem használhatja az Apple mobiljait az épületben. A Reuters információi szerint az oroszok a nyugati kémektől tartanak. Source

Különleges hadművelet indul az iPhone ellen

Az orosz kormányzat nem szeretne egyetlen Apple okostelefont sem látni a minisztériumi tisztségviselők kezében. A Kommerszant tegnapi beszámolója szerint orosz kormányzati körökben kötelezően el...

Recent Comments