vasárnap, május 26, 2024
Home Macbook Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt - IThon.hu

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt – IThon.hu

Az Apple állítólag ismét egy nagyobb méretű iPaden dolgozik, ezúttal a The Information új jelentése szerint. A forrás szerint, mely egy, „a projektet ismerő személyre” hivatkozik, az új iPad már jövőre megjelenhet 16 hüvelykes kijelzővel. A készülék még jobban elmosná a határt az iPad és a MacBook között – áll a jelentésben.

Amint arról a The Information munkatársa, Wayne Ma beszámolt:

A készülék még inkább elmosná a határt az iPad és a MacBook között, a táblagép képernyőméretét az Apple legnagyobb laptopjához közelítené, amely szintén 16 hüvelykes kijelzővel rendelkezik. Az Apple legnagyobb iPadje jelenleg 12,9 hüvelykes képernyővel bír. A 16 hüvelykes iPad valószínűleg a kreatív szakembereket, például a grafikusokat és a tervezőket célozná meg, akik a nagyobb képernyőt részesítik előnyben.

Állítólag az Apple jelenleg valamikor a jövő év negyedik negyedévére tervezi a megjelenést. Mint mindig, a jelentés figyelmeztet arra, hogy az Apple tervei változhatnak, és a projektet akár teljesen el is vethetik.

Nem világos, hogy az Apple hogyan pozícionálná ezt a 16 hüvelykes iPadet a kínálatában. A jelentés nem részletezi, hogy iPad Pro vagy egyszerűen csak iPad néven szerepelne-e az Apple kínálatában. Jelenleg az Apple a 8,3 hüvelykes kijelzővel rendelkező iPad minitől a 12,9 hüvelykes kijelzővel rendelkező iPad Próig terjed a vállalat táblagép-kínálata.

Forrás: MacRumors

A Bloomberg munkatársa, Mark Gurman arról is beszámolt, hogy az Apple egy nagyobb iPad modellt is fejleszt. Ross Young kijelzőelemző szerint a vállalat egy 14,1 hüvelykes modellen is dolgozik. A Young által bejelentett modell állítólag mini-LED kijelzővel rendelkezik majd, ami egy magasabb kategóriás készülékké tenné. Jelenleg az egyetlen mini-LED kijelző technológiával ellátott iPad az iPad Pro 12,9 hüvelykes változata.

A meglévő iPad-család már így is épp eléggé sokszínű, és a múlt héten bemutatott új iPad 10 még zavarosabbá tette a helyzetet. Érdekes lenne látni, hogy az Apple hogyan pozícionálná az iPad nagyobb képernyős változatát a kínálatában.

Borítókép: 9to5Mac

Source

Most Popular

Ezekkel az újdonságokkal tarolhat az iPhone 16 Pro

Egy neves elemző szerint a nagyobb kijelző és a periszkópkamera lesz a két nagy újdonság. Míg az iPhone 15 modellekhez új...

Apple Watch-a mentette meg egy nő életét

Az okosórákon elérhető esésészlelés funkciónak köszönheti egy nő az életét. A kezén lévő Apple Watch ugyanis még időben riasztotta a segélyhívót.   Számos módon...

ITB Today 05/19: Itt az adat, hol az adat?

Itt az adat, hol az adat? Mind több vállalat hallja és tudja, hogy kezdenie kellene valamit a nála felgyűlt vagy a külső forrásokból egyre könnyebben...

ChatGPT alkalmazást indít iOS-re az OpenAI

Az OpenAI egy olyan iOS-alkalmazást jelentett be, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy útközben is hozzáférjenek a vállalat népszerű AI chatbotjához. Ígéretük szerint...

Recent Comments