szerda, március 22, 2023
Home Macbook Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt - IThon.hu

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt – IThon.hu

Az Apple állítólag ismét egy nagyobb méretű iPaden dolgozik, ezúttal a The Information új jelentése szerint. A forrás szerint, mely egy, „a projektet ismerő személyre” hivatkozik, az új iPad már jövőre megjelenhet 16 hüvelykes kijelzővel. A készülék még jobban elmosná a határt az iPad és a MacBook között – áll a jelentésben.

Amint arról a The Information munkatársa, Wayne Ma beszámolt:

A készülék még inkább elmosná a határt az iPad és a MacBook között, a táblagép képernyőméretét az Apple legnagyobb laptopjához közelítené, amely szintén 16 hüvelykes kijelzővel rendelkezik. Az Apple legnagyobb iPadje jelenleg 12,9 hüvelykes képernyővel bír. A 16 hüvelykes iPad valószínűleg a kreatív szakembereket, például a grafikusokat és a tervezőket célozná meg, akik a nagyobb képernyőt részesítik előnyben.

Állítólag az Apple jelenleg valamikor a jövő év negyedik negyedévére tervezi a megjelenést. Mint mindig, a jelentés figyelmeztet arra, hogy az Apple tervei változhatnak, és a projektet akár teljesen el is vethetik.

Nem világos, hogy az Apple hogyan pozícionálná ezt a 16 hüvelykes iPadet a kínálatában. A jelentés nem részletezi, hogy iPad Pro vagy egyszerűen csak iPad néven szerepelne-e az Apple kínálatában. Jelenleg az Apple a 8,3 hüvelykes kijelzővel rendelkező iPad minitől a 12,9 hüvelykes kijelzővel rendelkező iPad Próig terjed a vállalat táblagép-kínálata.

Forrás: MacRumors

A Bloomberg munkatársa, Mark Gurman arról is beszámolt, hogy az Apple egy nagyobb iPad modellt is fejleszt. Ross Young kijelzőelemző szerint a vállalat egy 14,1 hüvelykes modellen is dolgozik. A Young által bejelentett modell állítólag mini-LED kijelzővel rendelkezik majd, ami egy magasabb kategóriás készülékké tenné. Jelenleg az egyetlen mini-LED kijelző technológiával ellátott iPad az iPad Pro 12,9 hüvelykes változata.

A meglévő iPad-család már így is épp eléggé sokszínű, és a múlt héten bemutatott új iPad 10 még zavarosabbá tette a helyzetet. Érdekes lenne látni, hogy az Apple hogyan pozícionálná az iPad nagyobb képernyős változatát a kínálatában.

Borítókép: 9to5Mac

Source

Most Popular

Az Apple sokat kritizált lépését veheti át a Samsung

Korábban sok kritika érte a cupertinói vállalatot, amiért kivette a töltőt a dobozból, ám úgy tűnik, hamarosan a Samsung is hasonló útra léphet. ...

KárpátHír • Hírek Kárpátaljáról, Ukrajnából Önnek!

A Kremlben elrendelték, hogy senki sem használhatja az Apple mobiljait az épületben. A Reuters információi szerint az oroszok a nyugati kémektől tartanak. Source

Különleges hadművelet indul az iPhone ellen

Az orosz kormányzat nem szeretne egyetlen Apple okostelefont sem látni a minisztériumi tisztségviselők kezében. A Kommerszant tegnapi beszámolója szerint orosz kormányzati körökben kötelezően el...

Recent Comments