vasárnap, december 10, 2023
HomeApple hírekJúniusban mutathatja be az Apple a Reality Pro headsetet – Android Portál

Júniusban mutathatja be az Apple a Reality Pro headsetet – Android Portál

Ahogy a neve is mutatja, az Apple WorldWide Developer’s Conference (WWDC) elsősorban a fejlesztőknek szól. Ugyanakkor egyúttal lehetőséget nyújt egy kis marketingre is, hiszen a nagy nyilvánosságot kapó keynote és az új Apple OS-verziók bejelentése felkelti az iPhone-, iPad- és Mac-felhasználók érdeklődését.

Idén is lesz egy rejtélyes címet viselő “Special Event at Apple Park”, egy egész napos rendezvény június 5-én. Miről lehet szó?

Az Apple nem erősített meg semmit, de ennek köze lehet az xrOS-hez, az Apple Mixed Reality headsetjét működtető szoftverplatformhoz és magához a headsethez. A legfrissebb hírek szerint a headset júniusi megjelenésére van kilátás, és egyes elemzők szerint ez az egész AR/VR iparágat fellendítheti.

Az Apple Reality Pro várhatóan az egyik legerősebb XR headset lesz, és ennek megfelelő lesz az ára is. Állítólag a Sony mikro-OLED kijelzőivel, a TSMC által gyártott kettős processzorokkal, 12 kamerával és külső tápegységgel rendelkezik majd. Az általunk hallott ár 3000 dollár, tehát inkább a profikat célozza majd meg, mint a szabadidős felhasználókat. A headset várhatóan még idén forgalomba kerül.

(via)

Related

Source

Most Popular

Recent Comments