Home Iphone Kalapáccsal verték az iPhone 13 Prót, meglepő az eredmény | nuus.hu

Kalapáccsal verték az iPhone 13 Prót, meglepő az eredmény | nuus.hu

A 2011 óta töréstesztelő TechRax YouTube-csatorna legújabb szereplője az iPhone 13 Pro volt, amit kalapáccsal küldtek az örök harcmezőkre – kifejezetten meglepő eredménnyel.

Az iPhone 13-as modelleket a bemutatásuk óta rendre azzal a kritikával illetik, hogy valójában nem változott sokat az előző évi készülékekhez képest, így túl sok dolog nem szól az idei megvásárlása mellett. Mindez valóban igaz, részben legalábbis, hiszen az Apple évről-évre azért itt-ott csiszol valamit az egyébként kifejezetten népszerű telefonjain.

Idén például a kamera és az ahhoz kapcsolódó szoftver fejlődött látványosat, de az akkumulátorok tekintetében is gyarapodás figyelhető meg, ahogyan a formaterv is visszatért a klasszikus Jobs-éra legnépszerűbbjeihez, de elméletileg sokkal nehezebben is sérül és törik, mint bármelyik korábbi iPhone.

Az Apple szerint az új Ceramic Shield kijelző négyszer többet bír, mint az iPhone 12-é.

Ezt pedig a népszerű törésteszt videókat készítő youtuber, Taras Maksimuk is leellenőrizte, aki egy rövid videóban késsel és kalapáccsal esett neki az almás telefonnak. Az eredmény pedig őt is meglepte: ugyan a kés nyomai itt-ott, leginkább az oldalsó fém borításon meglátszódott, az semmiben sem befolyásolta a működést.

A kalapácsütést pedig meglehetősen jól bírta, sőt, még sokadik leejtésre, aztán ütésre sem volt hajlandó megadnia magát. 

Ez pedig azt jelenti, hogy az Apple bizony nem csak elpuffogtatta a “kötelező” marketing szöveget, hanem az iPhone 13 tényleg nagyon jól bírja a strapát. Mindez még a videóst is meglepte, aki a videó egy részén külön megjegyezte ugyanezt, dicsérve az Apple munkáját.

[embedded content]

Forrás: Leet.hu

Most Popular

Rést találtak az Apple Pay-en, a Visa kártyáit érintheti

Kell hozzá egy pont a megfelelő helyre elhelyezett adóvevő és egy androidos telefon, rajta egy külön alkalmazással – szóval azért nem annyira egyszerű...

Egy alkalmazás miatt merülhetnek le gyorsabban az iPhone-ok | 24.hu

Több felhasználó is panaszkodik arra az internetes fórumokon, hogy az iOS 15 telepítése után, illetve egyeseknél az iOS 14.8 alatt is a szokottnál gyorsabban...

Rámértek az új iPhone-ok kameráira, remekelt a legolcsóbb iPhone 13 mini

A DxOMark független tesztlabor ezúttal az iPhone 13 mini és az iPhone 13 Pro kamerás képességeire volt kíváncsi. Bár utóbbi kapott több pontot,...

Veszélyes lehet Visa kártyát Apple Payjel társítani

A Birminghami és a Surrey-i Egyetem kutatói figyelmeztetést adtak ki, miszerint az Apple Pay and Visa együttes használata lehetővé teszi a hackerek számára, hogy...

Recent Comments