szombat, április 13, 2024
Home Iphone Kalapáccsal verték az iPhone 13 Prót, meglepő az eredmény | nuus.hu

Kalapáccsal verték az iPhone 13 Prót, meglepő az eredmény | nuus.hu

A 2011 óta töréstesztelő TechRax YouTube-csatorna legújabb szereplője az iPhone 13 Pro volt, amit kalapáccsal küldtek az örök harcmezőkre – kifejezetten meglepő eredménnyel.

Az iPhone 13-as modelleket a bemutatásuk óta rendre azzal a kritikával illetik, hogy valójában nem változott sokat az előző évi készülékekhez képest, így túl sok dolog nem szól az idei megvásárlása mellett. Mindez valóban igaz, részben legalábbis, hiszen az Apple évről-évre azért itt-ott csiszol valamit az egyébként kifejezetten népszerű telefonjain.

Idén például a kamera és az ahhoz kapcsolódó szoftver fejlődött látványosat, de az akkumulátorok tekintetében is gyarapodás figyelhető meg, ahogyan a formaterv is visszatért a klasszikus Jobs-éra legnépszerűbbjeihez, de elméletileg sokkal nehezebben is sérül és törik, mint bármelyik korábbi iPhone.

Az Apple szerint az új Ceramic Shield kijelző négyszer többet bír, mint az iPhone 12-é.

Ezt pedig a népszerű törésteszt videókat készítő youtuber, Taras Maksimuk is leellenőrizte, aki egy rövid videóban késsel és kalapáccsal esett neki az almás telefonnak. Az eredmény pedig őt is meglepte: ugyan a kés nyomai itt-ott, leginkább az oldalsó fém borításon meglátszódott, az semmiben sem befolyásolta a működést.

A kalapácsütést pedig meglehetősen jól bírta, sőt, még sokadik leejtésre, aztán ütésre sem volt hajlandó megadnia magát. 

Ez pedig azt jelenti, hogy az Apple bizony nem csak elpuffogtatta a “kötelező” marketing szöveget, hanem az iPhone 13 tényleg nagyon jól bírja a strapát. Mindez még a videóst is meglepte, aki a videó egy részén külön megjegyezte ugyanezt, dicsérve az Apple munkáját.

[embedded content]

Forrás: Leet.hu

Most Popular

Ezekkel az újdonságokkal tarolhat az iPhone 16 Pro

Egy neves elemző szerint a nagyobb kijelző és a periszkópkamera lesz a két nagy újdonság. Míg az iPhone 15 modellekhez új...

Apple Watch-a mentette meg egy nő életét

Az okosórákon elérhető esésészlelés funkciónak köszönheti egy nő az életét. A kezén lévő Apple Watch ugyanis még időben riasztotta a segélyhívót.   Számos módon...

ITB Today 05/19: Itt az adat, hol az adat?

Itt az adat, hol az adat? Mind több vállalat hallja és tudja, hogy kezdenie kellene valamit a nála felgyűlt vagy a külső forrásokból egyre könnyebben...

ChatGPT alkalmazást indít iOS-re az OpenAI

Az OpenAI egy olyan iOS-alkalmazást jelentett be, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy útközben is hozzáférjenek a vállalat népszerű AI chatbotjához. Ígéretük szerint...

Recent Comments