vasárnap, július 14, 2024
Home Iphone Kedden jön az új iPhone

Kedden jön az új iPhone

Az Apple következő nagy őszi eseményére szeptember 14-én, kedden, magyar idő szerint 19 órakor kerül sor – jelentette be a vállalat. Az esemény, amely a „California streaming” szlogent viseli, egy virtuális esemény lesz, amelyet az Apple Parkból közvetítenek – írja a hirado.hu.

A vállalat jellemzően az őszi eseményen jelenti be az év új iPhone-jait, az idei belépő várhatóan az iPhone 13 nevet kapja. Az új telefonszéria egyik fő jellemzője a nagy képfrissítési frekvenciájú képernyő lehet, de kisebb kijelzőkivágásokkal és továbbfejlesztett kamerákkal is rendelkezik majd.

Az Apple statikus eseménymeghívója alapján a szakértők arra következtetnek, hogy javított éjszakai üzemmódú fényképező jöhet, és az új iPhone-nak lehet asztrofotó üzemmódja, mint amit a Google kínált néhány Pixel telefonnál.

Ha az Apple az eseményen a várakozásoknak megfelelően leleplezi a következő iPhone-t, akkor valószínű, hogy a vállalat az iOS 15 megjelenési dátumát is megosztja majd. Azt már tudni, hogy az egyik funkció, a SharePlay nem lesz benne a szoftver első nyilvános kiadásában.

Az Apple-nek több más projektje is készül, amelyek szintén megjelenhetnek az eseményen. A következő Apple Watch, amely a hírek szerint az Apple Watch Series 7 nevet kapja, új dizájnt kap, laposabb élekkel és nagyobb, 41 és 45 milliméteres képernyőkkel. Új, 14 és 16 hüvelykes MacBook Prók is készülnek, amelyek a vállalat egyedi fejlesztésű chipjeivel és SD-kártya foglalattal lesznek felszerelve.

Az új iPhone ára a koronavírus-járvány miatt kialakult chiphiány következtében a vártnál is borsosabb lehet. Az Apple egyik fő beszállítója, a TSMC hamarosan árat emel, ez pedig az Apple által is használt komponenseknél 3–10 százalékos árnövekedés jelenthet.

Nyitókép: Apple.com

Most Popular

Ezekkel az újdonságokkal tarolhat az iPhone 16 Pro

Egy neves elemző szerint a nagyobb kijelző és a periszkópkamera lesz a két nagy újdonság. Míg az iPhone 15 modellekhez új...

Apple Watch-a mentette meg egy nő életét

Az okosórákon elérhető esésészlelés funkciónak köszönheti egy nő az életét. A kezén lévő Apple Watch ugyanis még időben riasztotta a segélyhívót.   Számos módon...

ITB Today 05/19: Itt az adat, hol az adat?

Itt az adat, hol az adat? Mind több vállalat hallja és tudja, hogy kezdenie kellene valamit a nála felgyűlt vagy a külső forrásokból egyre könnyebben...

ChatGPT alkalmazást indít iOS-re az OpenAI

Az OpenAI egy olyan iOS-alkalmazást jelentett be, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy útközben is hozzáférjenek a vállalat népszerű AI chatbotjához. Ígéretük szerint...

Recent Comments