Home Iphone Kedden jön az új iPhone

Kedden jön az új iPhone

Az Apple következő nagy őszi eseményére szeptember 14-én, kedden, magyar idő szerint 19 órakor kerül sor – jelentette be a vállalat. Az esemény, amely a „California streaming” szlogent viseli, egy virtuális esemény lesz, amelyet az Apple Parkból közvetítenek – írja a hirado.hu.

A vállalat jellemzően az őszi eseményen jelenti be az év új iPhone-jait, az idei belépő várhatóan az iPhone 13 nevet kapja. Az új telefonszéria egyik fő jellemzője a nagy képfrissítési frekvenciájú képernyő lehet, de kisebb kijelzőkivágásokkal és továbbfejlesztett kamerákkal is rendelkezik majd.

Az Apple statikus eseménymeghívója alapján a szakértők arra következtetnek, hogy javított éjszakai üzemmódú fényképező jöhet, és az új iPhone-nak lehet asztrofotó üzemmódja, mint amit a Google kínált néhány Pixel telefonnál.

Ha az Apple az eseményen a várakozásoknak megfelelően leleplezi a következő iPhone-t, akkor valószínű, hogy a vállalat az iOS 15 megjelenési dátumát is megosztja majd. Azt már tudni, hogy az egyik funkció, a SharePlay nem lesz benne a szoftver első nyilvános kiadásában.

Az Apple-nek több más projektje is készül, amelyek szintén megjelenhetnek az eseményen. A következő Apple Watch, amely a hírek szerint az Apple Watch Series 7 nevet kapja, új dizájnt kap, laposabb élekkel és nagyobb, 41 és 45 milliméteres képernyőkkel. Új, 14 és 16 hüvelykes MacBook Prók is készülnek, amelyek a vállalat egyedi fejlesztésű chipjeivel és SD-kártya foglalattal lesznek felszerelve.

Az új iPhone ára a koronavírus-járvány miatt kialakult chiphiány következtében a vártnál is borsosabb lehet. Az Apple egyik fő beszállítója, a TSMC hamarosan árat emel, ez pedig az Apple által is használt komponenseknél 3–10 százalékos árnövekedés jelenthet.

Nyitókép: Apple.com

Most Popular

Hazudott az Apple – állítja a fortnite-os Epic Games első embere

Bár az Epic Games és az Apple közötti per bírói döntése azt sugallhatta, hogy visszatérhet a népszerű Fortnite játék az App Store-ba (bíztak...

Azon dolgozik az Apple, hogy az iPhone-unk felismerje, ha depressziósak vagyunk

Az Apple szerint az iPhone képes lehet felismerni a szorongást, a depressziót és a kognitív hanyatlást. Az iPhone figyelné...

Keresztbe tett az Apple a Facebooknak

Az Apple előírta, hogy az adatgyűjtést és a követést a felhasználóval közölni kell és egy felugró ablakban jóvá is kell velük hagyatni.Ha ez nem...

Kamu iPhone-bemutatóval loptak el 20 millió forintnyi bitcoint

A tolvajok az iPhone 13-ra húztak fel egy kampányt, azt is ígérve, hogy az adakozók még több pénzt kapnak vissza – nem így...

Recent Comments