csütörtök, május 19, 2022
Home Apple hírek Legkorábban április végén lesz elérhető az Apple elérhető árú okostelefonja - Liner.hu

Legkorábban április végén lesz elérhető az Apple elérhető árú okostelefonja – Liner.hu

A Display Supply Chain Consultants elemzőcég vezérigazgatója, Ross Young szerint biztosra vehető, hogy 2022-ben megjelenik a korábban szivárogtatók által beharangozott iPhone SE+ 5G mobiltelefon.

Az új modell kijelzőpaneljeinek gyártása ebben a hónapban kezdődik, ami azt jelenti, hogy az Apple április végén vagy május elején mutathatja be az SE+-t, és ugyanebben az időszakban kezdheti meg a megrendelések kiszállítását.

Az iPhone SE+ 5G az eddigi szivárogtatások alapján a régi dizájnt fogja használni, azonban még nem tudni, hogy maradnak-e a 4,7 hüvelykes, Touch ID-vel ellátott kialakításnál, vagy esetleg modernizálni fogják az 5G-s csatlakoztathatóság mellett a készüléket.

A 2020-as SE modell az Apple A13-as lapkakészletével működött, és 4G modemmel volt felszerelve, az viszont könnyen elképzelhető, hogy a ráncfelvarráson átesett új okoseszközt már az iPhone 13-as sorozatnál is használt A15-ös chipsettel és Snapdragon X60 modemmel szerelhetik fel – írta az Apple Insider.

Ha hihetünk a bennfentes iparági forrásoknak, akkor az iPhone SE+ 5G állítólag az új iPad Airrel együtt jelenik meg, ami szintén az A15-ös lapkakészlettel érkezik majd, előreláthatólag – a globális chiphiány enyhülésétől függően – valamikor április vége, illetve május eleje környékén.

Most Popular

9 iPhone-os gesztus, amit talán nem is ismersz

Használd még hatékonyabban az iPhone-od ezekkel a mozdulatokkal, amik több bonyolult műveletet is leegyszerűsíthetnek! Az utóbbi években megszokhattuk, hogy az utolsó fizikai gombok is...

Az esetek harmadában működhet az AirTag riasztása

Tipikusan kikosarazott férfiak használják az exeik követésére az Apple kütyüjét. A másokat valamilyen oknál fogva titokban követni próbálók már hosszú ideje hozzáférhetnek a célra megfelelő...

Ha a techóriások országok lennének, az Apple és a Microsoft a 10 leggazdagabb között volna

A brit Real Business Rescue pénzügyi szakértőcég a világ leggazdagabb vállalatainak piaci értékét az országok GDP-jéhez hasonlította, hogy megmutassa, milyen nagyok lettek ezek a...

Egy kudarc az Apple AirPods 3?

Az Apple a jelentések szerint több mint 30 százalékkal csökkentette az AirPods 3-rendeléseket.  Az Apple...

Recent Comments