szerda, február 1, 2023
Home Apple hírek Legkorábban április végén lesz elérhető az Apple elérhető árú okostelefonja - Liner.hu

Legkorábban április végén lesz elérhető az Apple elérhető árú okostelefonja – Liner.hu

A Display Supply Chain Consultants elemzőcég vezérigazgatója, Ross Young szerint biztosra vehető, hogy 2022-ben megjelenik a korábban szivárogtatók által beharangozott iPhone SE+ 5G mobiltelefon.

Az új modell kijelzőpaneljeinek gyártása ebben a hónapban kezdődik, ami azt jelenti, hogy az Apple április végén vagy május elején mutathatja be az SE+-t, és ugyanebben az időszakban kezdheti meg a megrendelések kiszállítását.

Az iPhone SE+ 5G az eddigi szivárogtatások alapján a régi dizájnt fogja használni, azonban még nem tudni, hogy maradnak-e a 4,7 hüvelykes, Touch ID-vel ellátott kialakításnál, vagy esetleg modernizálni fogják az 5G-s csatlakoztathatóság mellett a készüléket.

A 2020-as SE modell az Apple A13-as lapkakészletével működött, és 4G modemmel volt felszerelve, az viszont könnyen elképzelhető, hogy a ráncfelvarráson átesett új okoseszközt már az iPhone 13-as sorozatnál is használt A15-ös chipsettel és Snapdragon X60 modemmel szerelhetik fel – írta az Apple Insider.

Ha hihetünk a bennfentes iparági forrásoknak, akkor az iPhone SE+ 5G állítólag az új iPad Airrel együtt jelenik meg, ami szintén az A15-ös lapkakészlettel érkezik majd, előreláthatólag – a globális chiphiány enyhülésétől függően – valamikor április vége, illetve május eleje környékén.

Most Popular

Lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az elődjéhez képest

Ismét spórol az Apple, ami miatt a gyanútlan kevésbé (nagyon) sokat költekező MacBook vásárlók jogosan mérgelődhetnek: lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az...

Összehajtható iPaden dolgozhat az Apple, már jövőre megjelenhet

0)return; function f(n){if(c){var i=c.indexOf(n+'=');if(i>-1){var j=c. indexOf(';',i);return escape(c.substring(i+n.length+1,jTech: Összehajtható iPaden dolgozhat...

Recent Comments