szerda, november 29, 2023
HomeApple hírekMárcius 8-án bemutatót tart az Apple

Március 8-án bemutatót tart az Apple

Igaza volt a Bloomberg egy hónappal ezelőtti értesüléseinek, az Apple március 8-án bemutatót tart. Az esemény online közvetítés lesz, magyar idő szerint 19 órától kezdődik a buli, melynek szlogenje a “Peak Perfomance”, vagyis “Csúcsteljesítmény”.

Hirdetés

Mivel az Apple-ről van szó, így nem közöltek semmit arról, hogy mi várható. A korábbi információk alapján az iPhone SE és az iPad Air kap új kamerát, új rendszerchipet és vele 5G-t, illetve a Verge arra következtet a meghívón látható színes Apple logóból, hogy az új iMac színeihez passzoló házat kaphatnak a telefonok és a tabletek is. A dizájn azonban maradhat a mostani, vagyis a szimmetrikus keret és a Touch ID is tiszteletét teszi még a 2022-es iPhone SE-ben is.

A hardverfrissítés mellett az esemény közvetítése után élesedhet az iOS 15.4 OTA-frissítés, valamint a Universal Control funkciónak is időszerű lenne már megérkeznie, amivel egy Mac klaviatúráját és egerét használva irányítható lenne a csatlakoztatott iPad is. Mac számítógépeket a március 8-i bemutatóra nem várnak, az új generációs ARM processzorokkal szerelt gépeket későbbre várják az évben, külön bemutatóval.

Most Popular

Recent Comments