csütörtök, június 20, 2024
Home Apple hírek Megérkezett a Honor Magic4 és Magic4 Pro, retteghet az Apple? - Liner.hu

Megérkezett a Honor Magic4 és Magic4 Pro, retteghet az Apple? – Liner.hu

A barcelonai Mobil VIlágkongresszus hétfői napján bemutatásra kerültek a Honor 2022-es zászlóshajói.

A Magic4 Pro egy négyszeresen ívelt, 6,81 hüvelykes, 120 Hz-es képfrissítési frekvenciával ellátott, 1224×2664 pixel felbontású LTPO OLED kijelzővel rendelkezik, ezenkívül egy 12 megapixeles szelfikamerával és egy háromdimenziós mélységérzékelőnek otthont adó, tabletta alakú kivágással büszkélkedik.

A Magic4 ezzel szemben kétszeresen ívelt, 6,81 hüvelykes, 1224×2664 felbontású, szintén 120 Hz-es frissítési rátájú OLED panelt kapott, és ugyanúgy 12 megapixeles szelfikamerával lett felszerelve, ami egy apró punch hole-ban foglal helyet.

Mindkét Magic4 okostelefon hatalmas, kör alakú kamerarendszerrel érkezik, amit Eye of Muse névre kereszteltek, ami magyarra lefordítva Múzsák szemeként fogható fel. A zászlóshajók esetében egy 1/1,56 hüvelykes, 50 megapixeles, 2 mikrométeres pixelmérettel rendelkező fő képalkotóval számolhatunk, ami mellé egy 1/2,5 hüvelykes, 50 megapixeles ultraszéles szenzort pakoltak.

Egyedül a teleobjektív modulok különböznek, a Pro ugyanis egy 1/2 hüvelykes, 64 megapixeles periszkóplencsét kapott, 3,5-szörös optikai és 100-szoros digitális zoommal, míg az alapmodellnél be kell érniük a leendő tulajdonosoknak egy 8 megapixeles telefotó kamerával, ami 5-szörös optikai és 50-szeres digitális nagyításra képes.

Mind a Magic4, mind a Magic4 Pro szívében a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 lapkakészlete duruzsol egy GPU Turbo X grafikus gyorsító társaságában, memória és tárhely tekintetében pedig a legerősebb kombináció a 12/512 GB-os verzió lesz.

A csúcsmobil 100 W-os vezetékes és vezeték nélküli töltést egyaránt támogat, köszönhetően a Honor SuperCharge adapternek, amely segítségével a kínai gyártó szerint 0-ról 100 százalékra mindössze 30 perc alatt feltölthetjük a mobiltelefon 4 600 mAh kapacitású akkumulátorát. Magic4 esetében sem kell csüggedni, hiszen 66 W-os támogatást kapunk, és üzemidő szempontjából sem lesz jelentős különbség, mivel az alapváltozat hátlapjába 4 800 mAh-ás cellát szereltek.

A Magic4 Pro IP68-as minősítéssel rendelkezik, míg a Magic4 IP54-es védelmet élvez, szoftveres fronton pedig az Android 12 operációs rendszerre épülő Magic UI 6.0 kezelői felület biztosítja a megfelelő működést.

A Magic4 Pro Cyan (zöldeskék), Gold (arany), White (fehér), Orange (narancssárga) és Black (fekete) színekben, üveg hátlappal érkezik; a 8/256 GB-os alapverzió indulóárát 1 099 euróban határozták meg, miközben a Honor Magic4 legolcsóbb változata 899 eurónál kezdődik. Mindkét készülék értékesítése 2022 második negyedévében rajtol el, az előrendeléseket előreláthatólag március közepén indítják.

Jelentkezz, és légy Te is a Liner.hu csapatának tagja

Most Popular

Ezekkel az újdonságokkal tarolhat az iPhone 16 Pro

Egy neves elemző szerint a nagyobb kijelző és a periszkópkamera lesz a két nagy újdonság. Míg az iPhone 15 modellekhez új...

Apple Watch-a mentette meg egy nő életét

Az okosórákon elérhető esésészlelés funkciónak köszönheti egy nő az életét. A kezén lévő Apple Watch ugyanis még időben riasztotta a segélyhívót.   Számos módon...

ITB Today 05/19: Itt az adat, hol az adat?

Itt az adat, hol az adat? Mind több vállalat hallja és tudja, hogy kezdenie kellene valamit a nála felgyűlt vagy a külső forrásokból egyre könnyebben...

ChatGPT alkalmazást indít iOS-re az OpenAI

Az OpenAI egy olyan iOS-alkalmazást jelentett be, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy útközben is hozzáférjenek a vállalat népszerű AI chatbotjához. Ígéretük szerint...

Recent Comments