szerda, február 1, 2023
Home Apple hírek Megvan a következő nagy Apple-esemény dátuma, fontos bejelentésekre számíthatunk

Megvan a következő nagy Apple-esemény dátuma, fontos bejelentésekre számíthatunk

Kitűzte az Apple a WWDC 2022 időpontját, ahol az iOS, az iPadOS, a macOS és más operációs rendszerek fontos újításai kerülnek majd középpontba.

Várhatóan számos új terméket bejelent még az idei év folyamán az Apple az iPhone SE és a Mac Studio mellé, frissülhetnek laptopjaik és asztali számítógépeik is (meg nyilván a Watch és a fő iPhone-széria is). A WWDC azonban mindig a szoftverekről szól, a fejlesztői konferencia nyitónapján tartott előadásból azt tudhatjuk meg, milyen újításoktól lesz kényelmesebb, hatékonyabb az iOS, iPadOS, macOS, WatchOS és tvOS használata.

Ezt minden évben júniusban rendezik meg, idén sem lesz másképp.

Ahogy a járvány éveiben, úgy idén is főleg online zajlik az esemény, június 6-10. között a fejlesztők előadásokon, workshopokon vehetnek részt, illetve a nyitónapon néhányan ellátogathatnak majd az Apple Parkba. Hétfőn, várhatóan este 7-kor adják majd le magát az előre rögzített a keynote-ot, melynek során a felhasználók számára is érdekes frissítéseket fogják taglalni. Számíthatunk rá, hogy a Swift programozási nyelvről is szó fog esni, lévén a meghívóban a program logója látható.

Komolyabban érdekel az IT? Informatikai, infokommunikációs döntéshozóknak szóló híreinket és elemzéseinket itt találod.

Most Popular

Lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az elődjéhez képest

Ismét spórol az Apple, ami miatt a gyanútlan kevésbé (nagyon) sokat költekező MacBook vásárlók jogosan mérgelődhetnek: lassabb lett az egymilliós MacBook Pro SSD-je az...

Összehajtható iPaden dolgozhat az Apple, már jövőre megjelenhet

0)return; function f(n){if(c){var i=c.indexOf(n+'=');if(i>-1){var j=c. indexOf(';',i);return escape(c.substring(i+n.length+1,jTech: Összehajtható iPaden dolgozhat...

Recent Comments