szombat, augusztus 13, 2022
Home Macbook Mennyire népszerűek idén nyáron az Apple termékek?

Mennyire népszerűek idén nyáron az Apple termékek?

A világhírű Apple árucikkeire a kifogástalan minőség és ezzel együtt a drága ár a jellemző. Azonban érdemes belépni a gyártó különleges közösségébe, mert a felhasználók nem mindennapi élményben részesülnek az eszközöket használva. Cikkünkben két meghatározó kellékről lesz szó, az Apple MacBook Air 13-as és az Apple Airpods2 modelleket vettük nagyító alá, ezzel segítve a sokszínű termékkínálatban való tájékozódást.

Apple MacBook Air „13” – egyediségre tervezve

A 2020-as Apple MacBook Air lenyűgöző dizájnnal, remek magyar billentyűzettel, a kategóriájában legjobb trackpaddal és rengeteg funkcióval könnyen megszerethető. Elképesztő élményt nyújt, amikor a minőséget részesítjük előnyben a gyengébb teljesítmény helyett. Igaz, az Apple eszköz ára majdnem 400 ezer forint, viszont nem mehetünk el amellett, hogy a MacBookok népszerűek a márkát szeretők körében.

A MacBookok nagyszerű képernyőkkel, kiváló érintőpadokkal rendelkeznek, vékonyak, könnyűek és szépek. Az Apple M1 processzorával ellátott laptopok, a MacBook Airs és a MacBook Pro 13-as valóban úttörő jelentőségűek. Az iPhone CPU technológiájából származó chipkészleteket tartalmaznak. Évekkel ezelőtt talán kinevettünk egy telefon stílusú processzorral rendelkező laptopot, de az Apple M1 nagyon fantasztikus. Az M1 processzorral rendelkező MacBookok szinte nem termelnek meleget, és az akkumulátor sokáig kitart, még akkor is, ha olyan alkalmazást használunk, amely befolyásolja a CPU-t.
A legtöbb Windows laptop áron 1080p képernyővel rendelkezik, de a Mac Pro-ja 1600p. Ez 2560 x 1600 pixel, szemben az 1920 x 1080 Windows standard felbontással. Tulajdonképpen ez bizonyítja, hogy mi az Apple „Retina” kijelző szabványa. A képpontokat egyedi látótávolságból látjuk, és az ultra nagy felbontású, valamint 4K méretű laptopok előnyeinek 85% -át adja, ha képesek vagyunk többet áldozni mindezért.

Az Apple MacBook modellje tehát jó befektetés. További plusz, hogy a készülék 8GB-os memória mellett 256 GB-os belső tárhelyet biztosít, viszont legyünk tisztában azzal, hogy az almás termékeket nem tudjuk tovább bővíteni az Androidnál megszokott SD kártyával. Van olyan, akinek a 256 GB kevés lenne? Természetesen az egyéni nézőpont kérdése, hogy mi a sok. Egy azonban biztos, hogy aki elégedett a gyártó modelljeivel, ez a MacBook sem illúzió romboló!

Apple AirPods2 – vezeték nélküli fülhallgató szett, töltőtokkal a lenyűgöző élmény érdekében

A hozzávetőlegesen 50 és 60 ezer forint közötti árban beszerezhető kütyüvel sokkal többet tudunk beszélgetni, mint a korábbi típusokkal. Az AirPods a tokban, ha épp nem használjuk, akkor töltődik, hogy később se okozzon csalódást. Egyetlen érintéssel be tudjuk állítani, majd az AirPods azonnal csatlakozik a megfelelő eszközhöz, sőt még azt is felismeri, ha a fülben van, vagy amikor eltávolítjuk onnan. Ez a szuper fülhallgató páratlan lehetőséget kínál, az iPhone-hoz, az Apple Watch-hoz, az iPadhez vagy ha a nemrégiben említett MacBook-hoz kapcsolódik.

Az AirPods motorja az Apple H1 fejhallgatóchipje, amivel gyorsabban és stabilabban vehető igénybe a vezeték mentes kapcsolat. Tökéletesen élvezhetjük a kiváló hangminőséget, zenéinket vagy podcastokat hallgatva. Azt sem hagyhatjuk figyelmen kívül, hogy az akkumulátor üzemideje egész napra biztosított. Egyetlen feltöltés után 5 órán át vehetjük igénybe zenéink hallgatására, 4 és innentől kezdve akár 3 órán keresztül beszélgetésre – amely funkcióval a termék a típusát tekintve piacvezetőnek mondható. Amennyiben szükséges a gyorstöltés, abban az esetben helyezzük közel 15 perc erejéig a tokjába és így 3 órán át hallgathatunk bármit vagy 2 órán keresztül egyfolytában beszélhetünk rokonokkal vagy barátokkal. A töltöttség állapotát pedig legjobban az iPhone-nal ellenőrizhetjük.

A korábban bemutatott két Apple modell együtt vagy külön-külön is jól használható munkára vagy szórakozásra, a magas ára miatt jellemzően a különleges élményt kedvelők fogják szeretni. Az online boltokban számos kedvezménybe belefuthatunk, ha elég körültekintőek vagyunk.

Szponzorált tartalom!

Most Popular

Realme Watch 2 Pro – műholdvevő fapaddal

Külső, kijelző, üzemidőMagyarországon nyitotta meg első európai üzletét a Realme, és mi is megjelentünk a budapesti Lurdy Ház földszintjén, hogy részt vegyünk a nyitóeseményen,...

Döntött az EU: egységesítik a töltőket, 2024-től minden készülékbe USB-C-t kell tenni, az iPhone-okba is

Az Európai Parlament és az Európai Unió Tanácsának tárgyalói megállapodtak, hogy 2024-től a kis- és közepes méretű hordozható elektronikus eszközök legtöbbje csak az...

A Pro modellekhez hasonló dizájnt és M2-es lapkát kapott az új MacBook Air

Az Apple a tegnapi, fejlesztőknek szóló konferenciájának nyitóeseményén lerántotta a leplet az M1 utódjának szánt M2-es rendszerchipről, amely teljesítmény szempontjából alig (a CPU 18,...

Így lehet arcátlanul lemásolni egy iPhone-t

Visszatért a Letv, az új mobilja egy iPhone-klón, USB-C porttal és jackcsatlakozóval.  A Letv visszatért a mobilpiaca, méghozzá az Y1 Pro nevű okostelefonjával. A bemutatót...

Recent Comments